Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2023 10:27

Υποψήφιος με τον συνδυασμό ''Αξίζουμε Καλύτερα'' ο Στέφανος Λιόφαγος

Την υποψηφιότητα του Στέφανου Λιόφαγου στο πλευρό του Μανώλη Πολυκρέτη, για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές, στο Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, ανακοινώνει η παράταξη «Αξίζουμε καλύτερα».

Ο Στέφανος Λιόφαγος στη δήλωσή του, με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να πορευτεί με τον Μανώλη Πολυκρέτη αναφέρει:

«Ονομάζομαι Στέφανος Λιόφαγος. Έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στο Φιλώτι της Νάξου. Εργάζομαι στον πρωτογενή τομέα και διατηρώ κτηνοτροφική επιχείρηση εδώ και πολλά χρόνια.

Από το 2010 ασχολούμαι με την Τοπική Αυτοδιοίκηση επειδή αγαπώ τον τόπο μου και θέλω να προσφέρω σε αυτόν. Αποφάσισα να συστρατευτώ με το Μανώλη Πολυκρέτη, ως υποψήφιος στη Δημοτική Κοινότητα Φιλωτίου, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, ώστε να βοηθήσω στην επίλυση των πολλαπλών προβλημάτων που αφορούν τον πρωτογενή τομέα αλλά και τους άλλους τομείς. Επίσης, επιθυμία μου είναι η προώθηση λύσεων στα θέματα εκείνα που θα συμβάλλουν στην καλυτέρευση της ζωής των κατοίκων του χωριού μου, του Φιλωτιού.

Γνωρίζω τον Μανώλη Πολυκρέτη ...από τα χρόνια του στρατού. Με την εμπειρία, την αποφασιστικότητα, την εργατικότητα και την εντιμότητα που τον διακρίνουν είμαι βέβαιος ότι όταν αναλάβει το δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, τα νησιά μας και ειδικότερα το χωριό μου, θα αλλάξουν όψη! Πιστεύω κι εγώ όπως και οι συμπολίτες μου ότι …Αξίζουμε Καλύτερα!».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares