Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023 11:17

Πανναξιακός ΑΟ: Ποια είναι τελικά η θέση του Δήμου Νάξου για το γήπεδο 8χ8;

Μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις του Αντιπεριφερειάρχη κ. Γιώργου Λεονταρίτη για το βοηθητικό γήπεδο του ΔΑΚ Νάξου και τον δημόσιο διαξιφισμό που είχε με τον Αντιδήμαρχο του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, κ. Βαγγέλη Κατσαρά, ο Πανναξιακός με ανακοίνωση του πήρε θέση επί του θέματος εκδίδοντας την ακόλουθη ανακοίνωση:

Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια ο Πανναξιακός μας έχει γίνει μέρος ενός πολιτικού παιχνιδιού και μιας κόντρας άνευ προηγούμενου, η οποία από ότι φαίνεται τελειώνει άδοξα για κάποιους.
Δήμος και Περιφέρεια, Περιφέρεια και Δήμος, ήταν πάντα η απάντηση στην ερώτηση "πότε θα φτιαχτεί το βοηθητικό γηπεδο;".
Οι απαντήσεις - υποσχέσεις πολλές, τίποτα όμως επίσημο και χιλιάδες παιδιά και γονείς να απορούν πού είναι αυτό το γήπεδο που τάζουν...
Μέχρι σήμερα όμως!
Μετά την επίσημη τοποθέτηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και τη ραδιοφωνική συνέντευξη του Αντιπεριφερειάρχη, κ. Λεονταρίτη, αναμένουμε εναγωνίως την επίσημη απάντηση-τοποθέτηση του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων επί του θέματος.
Η σιωπή σας, σημαίνει ενοχή, κυρίοι του Δήμου...
Τόσα χρόνια περιμέναμε την μελέτη του γηπέδου και μας έλεγαν ότι ετοιμάζεται...
πως προέκυψε ξαφνικά μια μελέτη (?) 1.200.000€ δεν γνωρίζουμε.
Το σωματείο μας ζητάει την άμεση κατασκευή βοηθητικού γηπέδου με την τοποθέτηση χλοοτάπητα. Φυσικά και η ανάπλαση του χώρου είναι ένα έργο που πρέπει να υλοποιηθεί, μπορεί όμως να γίνει σε δευτερεύον χρόνο, αφού προέχουν αυτή τη στιγμή τα παιδιά και οι ανάγκες που έχουν για άθληση.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares