Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2023 18:50

«Απόβαση» των Μηλιών στην Κύθνο | Το ευχαριστώ του Παμμηλιακού [pics]

Κοκκίνησε η Κύθνος από τους αθλητές των ομάδων Κ14 και Ανδρών, τους συνοδούς και τη διοίκηση του Παμμηλιακού που επισκέφθηκε το νησί την Κυριακή 22/1 για τους αγώνες με τα αντίστοιχα τμήματα του ΑΠΣ Κύθνου.

Το ταξίδι, εκτός από ποδόσφαιρο περιείχε και μία όμορφη βόλτα στο όμορφο νησί των Θερμιών, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά ότι το ποδόσφαιρο των Κυκλάδων δεν μένει στο αθλητικό σκέλος, αλλά παράλληλα τονώνει την εξωστρέφεια των νησιών και των κατοίκων τους.

Επικεφαλής της αποστολής ήταν ο πρόεδρος Μιχάλης Βαμβακάρης, μαζί με τον έφορο ποδοσφαίρου, Αποστόλη Ποτόλιο.

Η ανακοίνωση και το ευχαριστώ του Παμμηλιακού:

Την Κυριακή 21 και την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου, πολυπληθής αποστολή του συλλόγου μας αποτελούμενη από αθλητές, προπονητές γονείς και διοικητικούς παράγοντες επισκέφθηκαν το νησί της Κύθνου για τους αγώνες της Κ14 και Ανδρών μεταξύ του ΑΠΣ Κύθνου και του Παμμηλιακού.

Ήταν μία πολύ ευχάριστη εκδρομή, που δεν περιορίστηκε μόνο στο αθλητικό σκέλος. Περιηγηθήκαμε στο νησί, επισκεφθήκαμε τα αξιοθέατα και διασκεδάσαμε. Ήταν μία όμορφη απόδραση, από αυτές που όλοι μπορούν να ζήσουν στο νησί μας ακολουθώντας τον Παμμηλιακό.

Επικεφαλής της αποστολής ήταν ο πρόεδρος μας, Μιχάλης Βαμβακάρης και υπεύθυνος ο έφορος ποδοσφαίρου, Αποστόλης  Ποτόλιος.

Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στον πρόεδρο του ΑΠΣ Κύθνου κ. Γιώργο Λαρεντζάκη, τη διοίκηση του συλλόγου και τον προπονητή Δημήτρη Λυριτζή για την άψογη φιλοξενία τους. 

Οι δεσμοί των σωματείων μας είναι ισχυροί και αυτό αποδεικνύεται κάθε φορά που συναντιόμαστε. 

 

 

⚽Την Κυριακή 21 και την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου, πολυπληθής αποστολή του συλλόγου μας αποτελούμενη από αθλητές, προπονητές...

Δημοσιεύτηκε από Παμμηλιακός Α.Σ - Pammiliakos A.C στις Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2023

 

 

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares