Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2022 12:39

Αραούζος: Δεν είναι ώρα να ζητάμε ευθύνες, ευχαριστώ όσους βοηθάνε για να λυθεί το πρόβλημα

Οι δύσκολες ώρες που περνάνε τα σωματεία που ξαφνικά έμειναν εκτός αγωνιστικών λόγω των καταγγελιών απαιτούν ψυχραιμία και ομοψυχία.

Σε ένα τέτοιο κλίμα κινήθηκε σε δηλώσεις που παραχώρησε στο sportcyclades.gr και ο παράγοντας του ΑΣ Ίου, Μιχάλης Αραούζος.

Ο υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος και τεχνικός διευθυντής της ομάδας της Ίου, τόνισε τα εξής: 

Δεν είναι η στιγμή τώρα να ζητάμε ευθύνες. Πρέπει να κοιτάξουμε τι μας ενώνει και όχι τι μας χωρίζει. Ποιοι φταίνε και ποιοι δε φταίνε όταν έρθει η ώρα να αποδοθούν ευθύνες. Εγώ τότε έχω τη βούληση να βγω μπροστά σε όλους και να μιλήσω σε όποιους πρέπει και για ότι πρέπει.

Στα  θέματα που αφορούν το ποδόσφαιρο έχω να πως στους φίλους προέδρους των παριανών ομάδων που δημιούργησαν αυτό το πρόβλημα, αποκλείοντας τα παιδιά μας από το ποδόσφαιρο ότι, ο ΑΣ Ίου και το νησί μου η Νιο, τις απαντήσεις θα τις δώσει μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

Είχα απαίτηση, εκτός από το sportcyclades και κάποια άλλα site που έχουν φάει ψωμί από την Ίο να επικοινωνήσουν το πρόβλημα μας και τοποθετηθούν για την αδικία που βιώνουμε.

Προσωπικά, ευχαριστώ όσους έχουν ενσκήψει στο πρόβλημα μας και ιδιαίτερα την ΕΠΣ Κυκλάδων και τον πρόεδρο της κ. Ειρηναίο Φρέρη, που κάνει ότι μπορεί για να βοηθήσει τους συλλόγους και ενδιαφέρεται πραγματικά για να ξεπεραστεί το πρόβλημα.

 

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares