Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2022 20:52

Λαμπάρας: Ζητώ συγνώμη από τα παιδιά της Ίου

Ο Κυριάκος Λαμπάρας, ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου που έχει υπηρετήσει στο παρελθόν τον ΑΣ Ίου ως διοικητικός αναλαμβάνει το μερίδιο ευθύνης που το αναλογεί, καθώς με δήλωση του ζητά συγνώμη για τις παραλείψεις που άφησαν τον ΑΣ Ίου εκτός  πρωταθλημάτων.

Η λογική λέει ότι κάποιος από τη σημερινή διοίκηση θα έπρεπε να αναλάβει την ευθύνη, καθώς η ανακοίνωση του συλλόγου προφανώς δεν καλύπτει το εύρος όλων όσων έχουν συμβεί για να φτάσουμε μέχρι εδώ.

Αφού λοιπόν δεν υπήρξε τέτοιου είδους αποσαφήνιση των πραγμάτων και παρά το γεγονός ότι πλέον ο Κυριάκος Λαμπάρας δεν βρίσκεται στο διοικητικό σχήμα βρήκε το σθένος και τη δύναμη να ζητήσει εγγράφως συγνώμη από τους αθλητές για τις όποιες παραλείψεις.

Αναλυτικά, έγραψε: 

ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ Α.Σ ΙΟΥ

Με αφορμή την απαράδεκτη καταγγελία του Νηρέα και της ΑΕ Πάρου στον υφυπουργό κο Αυγενάκη έχω να δηλώσω τα εξής:

Εκτός των πραγματικών φιλάθλων σε κάθε αγώνα υπάρχουν στις κερκίδες, ανεγκέφαλοι, μικρόψυχοι, μικρορουφιάνοι και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς.

Τους ανθρώπους αυτούς ενδιαφέρει οτιδήποτε άλλο εκτός από το άθλημα, τη συμμέτοχη και τη χαρά των παιδιών.

Απέναντι σε όλους αυτούς έπρεπε να έχουμε θωρακίσει τον Α.Σ ΙΟΥ. Σαν τέως Γενικός Αρχηγός του Α.Σ ΙΟΥ αναλαμβάνω το μερίδιο της ευθύνης που μου αναλογεί και ζητώ δημόσια συγνώμη από τους αθλητές γιατί δεν πήραμε όσο ήμουν στη διοίκηση την πιστοποίηση της ΓΓΑ. Όλα πρέπει να γίνονται για τη χαρά των παιδιών. Σε αυτά οφείλουμε τα πάντα και θα πρέπει να τα δίνουμε καθημερινά.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares