Τετάρτη, 09 Νοεμβρίου 2022 21:20

Βαγγέλης Φουστέρης: Οι ''απορίες'' για την καταγγελία του ΑΜΕΣ Νηρέα

Σαφώς ενοχλημένος παρουσιάζεται ο ποδοσφαιρικός κόσμος των Κυκλάδων από την καταγγελία του ΑΜΕΣ Νηρέα που είναι πολύ πιθανό να στερήσει το ποδόσφαιρο από εκατοντάδες αθλητές και ολόκληρα νησιά στις Κυκλάδες.

Τα τηλεφωνήματα και τα μηνύματα που δεχόμαστε είναι δεκάδες καθημερινά, ενώ οι πιο ''απελευθερωμένοι'' παράγοντες όπως ο πρόεδρος της Σαντορίνης 2020, Βαγγέλης Φουστέρης εκφράζουν την άποψη τους δημόσια και τη θέτουν ως θέμα συζήτησης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Φουστέρης μας μετέφερε γραπτώς την προσωπική του άποψη για το θέμα, καθώς όπως τονίζει δεν βρίσκει καμία λογική στην κίνηση του Νηρέα.

Μάλιστα, μετά και τη δημόσια τοποθέτηση του προέδρου του Νηρέα παραθέτει κάποιους προβληματισμούς που ίσως απασχολούν πολλούς που έχουν παρακολουθήσει το θέμα.

Αναλυτικά, ο Βαγγέλης Φουστέρης, αναφέρει στο άρθρο του: 

Απορίες
Το έγγραφο της καταγγελίας του ΑΜΕΣ ΝΗΡΕΑΣ έχει ημερομηνία 8/11/2022 . Αφού λοιπόν κόπτεται για την ισονομία και το καλό του κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου για ποιο λόγο δεν κάνατε την καταγγελία νωρίτερα, για ποιο λόγο όταν αναβλήθηκαν τα παιχνίδια πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου δεν πήρατε θέση και να πείτε ότι δεν θα δεχθούμε να συνεχίσουμε σε ένα πρωτάθλημα που συμμετέχουν ομάδες που δεν είναι στο μητρώο, για ποιο λόγο δεν το κάνατε πριν το παιχνίδι ΑΟ ΠΥΡΓΟΥ - ΠΑΝΑΞΙΑΚΟΣ;

Πολλά τα ερωτηματικά κύριοι του ΑΜΕΣ ΝΗΡΕΑΣ και δυστυχώς για εσάς το χειρότερο σταματάτε το ποδόσφαιρο σε αθλητές ερασιτέχνες που για διαφορετικούς λόγους τα σωματεία τους δεν κατάφεραν να μπουν στο Μητρώο. Χωρίς καν να σκεφτείτε ότι αυτοί δεν φταίνε σε τίποτα… Τι ζημιά την έχετε κάνει δυστυχώς!

Η προσωπική μου άποψη είναι ότι το ποδόσφαιρο δεν πάει μπροστά με αυτόν τον τρόπο.

Και αν ισχύουν αυτά που λέτε ότι υπάρχει και δεύτερη ομάδα που συμφωνεί με εσάς τότε πάμε πολλά χρόνια πίσω γιατί βλέπω σκοπιμότητα, καθώς δεν έχει καμία λογική η κίνηση σας...

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares