Τρίτη, 21 Αυγούστου 2012 23:38

Άγιαξ Σύρου: Προσπάθεια για 2ο στάδιο στο Καρπενήσι.

proponisi-ajax-stin-ano-syro-12-1

Απόλυτη ικανοποίηση με την πορεία της προετοιμασίας της ομάδας επικρατή στις τάξεις του Άγιαξ Σύρου.

syros RAOYZAIOS arxikaΗ Διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο της Συριανής ομάδας «τρίβουν» τα χέρια τους από ικανοποίηση, αφού μέρα, με τη μέρα βλέπουν τους 26 ποδοσφαιριστές, που συμμετέχουν στην προετοιμασία να δημιουργούν ένα πολύ καλό και δυνατό σύνολο.

Μάλιστα ο προπονητής της ομάδας Μάκης Πούλος, φέρεται να είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την εξέλιξη των προπονήσεων, καθώς και από τον ζήλο που επιδεικνύουν οι ποδοσφαιριστές του.

Προσπάθειες για Καρπενήσι.

Η Διοίκηση της νεοσύστατης Συριανής ομάδας από την πλευρά της κάνει ότι είναι δυνατόν, ώστε στο ποδοσφαιρικό τμήμα των ανδρών όλα να κυλούν όλα ομαλά, παρέχοντας απρόσκοπτη υποστήριξη στους αθλητές.

Μάλιστα τις τελευταίες ώρες από την διοίκηση γίνονται προσπάθειες για το βήμα παραπάνω και στον τομέα της προετοιμασίας, καθώς οι ιθύνοντες του σωματείου κάνουν προσπάθειες ώστε το 2ο στάδιο της προετοιμασίας να πραγματοποιηθεί στο Καρπενήσι, πράγμα που αν τελικά επιτευχθεί θα είναι πρωτοποριακό για τα ποδοσφαιρικά δεδομένα των Κυκλάδων.

Φιλικά εν όψη.

Ο προγραμματισμός καλά κρατεί και στα φιλικά που πρόκειται να δώσει ο Άγιαξ, αφού ήδη έχουν κλειστεί δύο (2) με τον Α.Ο Μυκόνου (2 Σεπ. εκτός, 9 Σεπ. εντός), ενώ σε ημερομηνίες που θα συμφωνηθούν τις επόμενες ημέρες ο Άγιαξ θα αντιμετωπίσει σε φιλικές αναμετρήσεις τους: Α.Ο Πάγου, Αστέρα Σύρου, Α.Ο Πάρου και Α.Ο Τήνου.

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares