Τρίτη, 21 Αυγούστου 2012 16:49

Και η Άνω Σύρος στο πρωτάθλημα.

logo soccer

Και 5η Συριανή ομάδα θα έχουμε στο πρωτάθλημα της επόμενης αγωνιστικής σεζόν.

ao ano syrouΣύμφωνα με πληροφορίες της τελευταίας στιγμής και έρχονται από την πρωτεύουσα Σύρο, από το Δ.Σ του Α.Ο Άνω Σύρου, υπάρχει η πρόθεση για την δήλωση συμμετοχής της ομάδας στο πρωτάθλημα. Μάλιστα οι ίδιες πηγές αναφέρουν, ότι μέχρι το τέλος της ημέρας θα έχει αποσταλεί στα γραφεία της ΕΠΣ Κυκλάδων η συμπληρωμένη δήλωση συμμετοχής.

 

Πρόβλημα στις μετακινήσεις.

Η κίνηση αυτή κάθε άλλο παρά τυχαία δεν θα πρέπει να θεωρηθεί, καθώς όπως είναι γνωστό το χρέος της Άνω Σύρου, βάση της υπάρχουσας νομοθεσίας δεν της επιτρέπει, ούτε ναsyros RAOYZAIOS arxika αποκτήσει παίχτες, ούτε να παραχωρήσει, πράγμα που θέτει στον αέρα τις όσες μεταγραφές-αποδεσμεύσεις έχει πραγματοποιήσει μέχρι τώρα η ομάδα.

Έτσι λοιπόν φαίνεται, ότι όχι μόνο η Άνω Σύρος, αλλά και άλλες εμπλεκόμενες ομάδες πρόκειται να βάλουν το χέρι βαθιά στην τσέπη, ώστε να λυθεί το πρόβλημα, που έχει προκύψει με την εσωτερική μετακίνηση παιχτών μεταξύ των Συριανών σωματείων.

Η εξέλιξη αυτή παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς αναμένεται να υπάρξουν περεταίρω μεταγραφικές κινήσεις εντός του νησιού. Βέβαια η συμμετοχή της Άνω Σύρου αναμένετε να δώσει και άλλο ενδιαφέρον όσο αφορά τον καταρτισμό των ομίλων, αφού θα είναι η 5η ομάδα της Σύρου, που θα δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares