Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2012 18:30

ΑΟ Πάρου, Νηρέας και Μαρπησσαϊκός εις σάρκαν μία!

SYNENOSH PAROY

Οι συναντήσεις των τελευταίων ημερών, έφεραν τα αποτελέσματα που οι περισσότεροι επιθυμούσαν.

syros RAOYZAIOS arxikaΗ ένωση των τριών σωματείων ΑΟΠ, Νηρέας και Μαρπησσαϊκός, υπό την σκέπη του Αθλητικού Ομίλου Πάρου, είναι γεγονός…

Ο Α.Ο. Πάρου, θα μπει στο νέο πρωτάθλημα με πολύ μεγάλες ελπίδες, για κάτι καλό, αφού στόχος πλέον, είναι ο πρωταθλητισμός.

Πριν λίγο κλείδωσε η συμφωνία…

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή… εδώ και ενάμιση χρόνο, η ιδέα του τότε προέδρου του ΑΟΠ κ. Γιώργου Παρούση, για μία ομάδα στο νησί, βρήκε υποστηρικτές, όμως λίγο πριν κλειδώσει η συμφωνία… «χάλασε» λόγο κάποιον λεπτομερειών που δεν βρήκαν την λύση τους. Φέτος το θέμα της μίας ομάδας, ξανά ήρθε στο προσκήνιο και με αμοιβαίες υποχωρήσεις, για το κοινό συμφέρων και των τριών σωματείων… η ένωση είναι πλέον γεγονός.

Η τελευταία συνάντηση πριν οριστικοποιηθεί η συμφωνία, έγινε σήμερα το μεσημέρι, αλλά από χτες το βράδυ, όλα είχαν πάρει το δρόμο τους…

ΑΟ Πάρου με έδρα το Στάδιο…

Πλέον… η δεύτερη ομάδα της Πάρου, θα είναι ο ΑΟ Πάρου με παίκτες από το ήδη υπάρχων υλικό αλλά και περίπου 20 παίκτες από τις περσινές ομάδες του ανδρικού και εφηβικού, του Νηρέα (ένωση Νηρέα-Μαρπησσαϊκός).

Η έδρα που θα δηλωθεί, θα είναι, όπως ήταν φυσιολογικό, το Δημοτικό Στάδιο Πάρου, στην Παροικιά.

Τα μέλη των τριών θα τρέξουν την ομάδα…

Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΟΠ, θα παραμείνει ως έχει όμως θα πλαισιωθεί και με μέλη από τον Νηρέα και τον Μαρπησσαϊκό, οι οποίοι θα τρέξουν το ανδρικό και εφηβικό τμήμα. Πιθανότατα, από τον Νηρέα θα είναι ο πρόεδρος κ. Σταύρος Τριπολιτσιώτης ο Γ.Γ. κ. Μάνος Σιφναίος και από τον Μαρπησσαϊκός οι κ.κ. Γεμελιάρης και Φραντζής.

Θέμα προπονητή…

Το προτελευταίο θέμα της συζήτησης ήταν για τους προπονητές που θα αναλάβουν τα δυο τμήματα. Για το ανδρικό δύο ήταν οι βασικοί υποψήφιοι, ο Άρης Λάπη από την περσινή του πολύ καλή θητεία στον πάγκο του ΑΟ Πάρου, αλλά και ο Γιώργος Μοστράτος ο οποίος θα παρακολουθήσει σεμινάρια προπονητικής, τον ερχόμενο Οκτώβριο. Αύριο αναμένετε να ανακοινωθεί το όνομα του προπονητή της ομάδας. Ενώ σαν αουτσάιντερ εμφανίζεται ο Μιχάλης Παπαδάκης για να βοηθήσει και σε κάποιο άλλο πόστο πέρα από το αγωνιστικό.

geniki synelefsi 2011

Στον 2ο όμιλο με τις δυτικές Κυκλάδες;

Μετά και τα σημερινά αλλά και τα χθεσινά γεγονότα, είναι όλα πλέον ρευστά, όλα όμως θα κλείσουν έως την Παρασκευή το μεσημέρι όπου και θα έχουμε τις συμμετοχές των ομάδων.

Έως τώρα γνωρίζουμε ότι, στον 2ο όμιλο θα είναι τα νησιά της Πάρου, Σερίφου, Σίφνου, Μήλου και μία ή δυο ομάδες από την Σύρο. Άρα μιλάμε για τις ομάδες του Παμμηλιακού, του ΑΟ Σερίφου, του Πανσιφναϊκού του ΑΟ Πάρου του Αστέρα Μαρμάρων και λογικά… του Αστέρα Σύρου και της Άνω Σύρου. Και λέμε λογικά γιατί διακεκριμένο μέλος της ένωσης, μας τόνισε ότι… «αν μπει κάποια ομάδα από την Σύρο, εκτός από τις ήδη γνωστές, ΑΟ Σύρου, Αγιαξ και Πάγος… θα πάνε στον 2ο όμιλο», άρα αν τελικά ο Αστέρας Σύρου και ο ΑΟ Άνω Σύρου, μπορέσουν να μπουν στο πρωτάθλημα, θα μιλάμε για έναν όμιλο με επτά ομάδες. Αν όμως δεν μπορέσουν να δηλώσουν συμμετοχή, για διαφόρους λόγους, τότε θα μιλάμε για όμιλο των πέντε ομάδων, το οποίο σημαίνει ότι ίσως τελικά διαφοροποιηθούν τα πράγματα μιας και το ίδιο άτομο μας μίλησε για ομίλους των 7 με 8 ομάδων.

 

Ένας βασικότατος παράγοντας σε όλα αυτά είναι η ενδοεπικοινωνία… αν από Σεπτέμβριο, δεν έχουμε τα τοπικά δρομολόγια, τότε αλλάζουν τα πάντα…

 

Τι κάνουμε για του χρόνου;

 

Το τελευταίο και το σπουδαιότερο θέμα ήταν το μέλος αυτού του εγχειρήματος… Η απόφαση ήταν κοινή. Φέτος έως ΑΟ Πάρου και του χρόνου η δημιουργία ενός νέου Σωματείου με πιθανό όνομα Α.Ε. Πάρου.

 

Παιδικά τμήματα… ο καθένας στο χωριό του!

 

Τα παιδικά τμήματα θα παραμένουν ως έχουν, δηλαδή ΑΟ Πάρου και Νηρέας, θα έχουν τις δικές τους ομάδες στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Τα υπέρ και τα κατά…

Όλα έχουν τα υπέρ και τα κατά τους! Έτσι και στην συγκεκριμένη περίπτωση, θα δούμε πολύ πιο δυνατές τις ομάδες του ΑΟ Πάρου, δηλαδή το ανδρικό και εφηβικό, όμως από την άλλη, πολλοί θα είναι οι παίκτες οι οποίοι θα πρέπει είτε να αποδεχτούν τον πάγκο ή ακόμα και την εξέδρα είτε να βρουν ποδοσφαιρική στέγη στον συντοπίτη τους Αστέρα.

paros-adonis

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares