Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2012 20:49

Μεγαλη νίκη για τον ΑΟ Τηνου μέσα στο Μπατσί (photos)

ydrousa-tinos-24-2-2012-0

Σήμερα στο Μπατσί παρουσία αρκετών φίλαθλοι της Υδρούσας, διεξήχθη ο εξ αναβολής αγώνας μεταξύ της τοπικής ομάδας και του Α.Ο Τήνου.

andros-kontomarkos-nikos

Η ομάδα του κ. Βλαχάκη κατάφερε να πάρει το διπλό, όμως το ξεκίνημα για την Υδρούσα ήταν πολύ καλό αφού στο πρώτο λεπτό κιόλας η Υδρούσα άνοιξε το σκορ με τον Βιδάλη Γιώργο με κεφαλιά που δεν μπόρεσε να πιάσει ο τερματοφύλακας της Τήνου Καμολίνος,7 λεπτά αργότερα η Υδρούσα διπλασίασε τα τέρματα της με τον ίδιο παίκτη με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ύστερα από σκληρό μαρκάρισμα που έγινε στην μεγάλη περιοχή. Η Τήνος πίεζε αρκετά και στο 19ο λεπτό έκανε το 2-1 με τον πιτσιρικά της ομάδας Γιαννησόπουλο Φραγκίσκο με σουτ μέσα από την περιοχή. Ο ΑΟ Τήνου συνέχισε να πιέζει και πέτυχε την ισοφάριση στο 22' με τον Βελαλόπουλο η Υδρούσα πίεζε αρκετά, στο 31' ένα ξαφνικό σουτ έγινε από τον Α.Ο Τήνου στην γωνία αλλά ο εκπληκτικός τερματοφύλακας και έμπειρος Τσιάμαλος είπε όχι στην ομάδα τις Τήνου αλλά 3 λεπτά αργότερα η Τήνος έκανε την ανατροπή πάλι με τον Βελαλόπουλο. Το ημίχρονο τελείωσε με 2-3 υπέρ της Τήνου.

 

Η Υδρούσα πίεσε στο 2ο ημίχρονο και έψαξε το γκολ της ισοφάρισης αλλά η Τήνος αμυνότανε καλά κρατώντας εύκολα την πρωτοπορία στο σκορ. Στο 72' πάλι ο Τσιάμαλος εσωσε την Υδρούσα με μεγάλη επέμβαση. Η πίεση συνεχίστηκε για την ομάδα της Άνδρου αλλά στο 84' και πάλι ο Βελαλόπουλος σκόραρε κάνοντας το τελικό 2-4 για την ομάδα του ΑΟ Τήνου, σημειώνοντας ταυτόχρονα χατ-τρικ.

ydrousa-tinos-24-2-2012-2

Διάφορα ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία των δύο ομάδων William Hill Sports

 

  • Θα ξεκινήσουμε από τον σημερινό νικητή όπου με αυτή την νίκη του πέρασε μόνος τρίτος με 16 βαθμούς αφήνοντας τον Ανδριακό στην 4η θέση με 15 βαθμούς.
  • Η ομάδα της Τήνου έχει την δεύτερη καλύτερη επίθεση στον όμιλο αλλά και την δεύτερη καλύτερη άμυνα, πίσω από την συντοπίτισσα του Στενή. 
  • Ο Λευτέρης Βελαλόπουλος, έπειτα και από τα τρία σημερινά του γκολ έφτασε τα 11 στο πρωτάθλημα, ξεπερνώντας έτσι τον Γιάννη Ζαλώνη της Στενής που έχει 10.  
  • Η επόμενη αγωνιστική θα βρει τον ΑΟ Τήνου να φιλοξενεί την Στενή σε ένα τοπικό ντέρμπυ χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον αφού η Στενή είναι ήδη πρωταθλήτρια αλλά για  λόγους γοήτρου και μόνο.  
  • Η ομάδα της Υδρούσας που παρά το πολύ καλό της ξεκίνημα βάζοντας 2 γκολ στα πρώτα 8 λεπτά.. παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα από τις 3 Δεκεμβρίου του 2011 όπου είχε νικήσει τον γειτονικό Αστέρα Κορθίου με σκορ 4-1. Αυτοί είναι και οι μοναδικοί βαθμοί στο φετινό πρωτάθλημα για την ομάδα του Μπατσίου.
  • Έχει την 2η χειρότερη άμυνα και επίθεση στο πρωτάθλημα.
  • Η τελευταία αγωνιστική θα βρει την Υδρούσα στο Κόρθι όπου εκεί θα προσπαθήσει να κλείσει την φετινή χρονιά νικηφόρα μειώνοντας ταυτόχρονα και τους -5 βαθμούς που κουβαλάει στην πλάτη του και θα κουβαλάει και του χρόνου.ydrousa-tinos-24-2-2012-1

andro-sidirika-vlamisΑ.Ο ΥΔΡΟΥΣΑΣ, ΤΣΙΑΜΑΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΘΩΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ, ΜΑΝΔΑΡΑΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΑΜΑΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ, ΧΕΛΜΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΒΙΔΑΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ ΝΩΝΤΑΣ, ΣΦΑΕΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΨΗΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΛΑΒΔΑΣ ΝΙΚΟΣ.

ΑΛΛΑΓΕΣ: ΒΛΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΧΕΛΜΗΣ ΜΗΧΑΗΛ, ΓΙΑΝΝΑΚΑΡΟΝΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ.

Α.Ο ΤΗΝΟΥ,ΚΑΜΟΛΙΝΟΣ ΝΙΚΟΣ, ΤΡΙΑΝΤΑΦΙΛΛΟΥ ΠΕΤΡΟΣ, ΒΙΔΩΣ ΙΩΣΙΦ, ΤΡΙΓΩΝΗΣ ΜΑΡΚΟΣ, ΒΕΛΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΜΟΙΣΑΙ ΒΙΛΣΟΝ, ΦΙΟΡΑΝΗΣ ΙΩΣΗΦ, ΓΙΑΝΝΗΣΟΠΟΥΛΟΣ ΦΡΑΤΖΕΣΚΟΣ, ΒΙΔΑΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ.

ΑΛΛΑΓΕΣ: ΔΕΛΩΤΗΣ ΣΙΜΟΣ, ΚΕΠΑΤΙΔΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

 

Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς του σημερινού ματς «ΧΡΩΜΑΤΑ-ΣΙΔΗΡΙΚΑ ΓΕΩΡ. ΒΛΑΜΗΣ» και «SERVICE-ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΝΙΚΟΣ ΚΟΝΤΟΜΑΡΚΟΣ» στο Μπατσί Άνδρου

Επιμέλεια: Αυγέρης Μανδαράκας

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares