Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2012 23:14

Ήττα Σοκ για Αστέρα, νίκη θρίλερ για Στενή!!!

ASTERAS-STENH2012

Την ήττα γνώρισε ο Αστέρας Σύρου με αντίπαλο την Στενή Τήνου, η οποία συνεχίζει ακάθεκτη την πρωτοπόρα  πορεία της στο πρωτάθλημα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του Β1 ομίλου του τοπικού.

Ο αγώνας ήταν μέτριος από το ξεκίνημά του με τις δύο ομάδες να παίζουν περισσότερο ένα παιχνίδι κέντρου, με μια φάση από κάθε ομάδα για να πετύχει κάποιο τέρμα.

Α΄ ημίχρονο:

William Hill Sports Στο 21΄ η Στενή Τήνου με σέντρα του Παλαμάρη από τα αριστερά ο Ζαλώνης έπιασε μια κεφαλιά από το σημείο του πέναλτι, με τον Ρούσσο να πραγματοποιεί μια εντυπωσιακή επέμβαση και να κρατάει το μηδέν για την ομάδα του.

Στο 31΄ ήταν η σειρά του Αστέρα Σύρου να απαντήσει χάνοντας την ευκαιρία και εκείνος να ανοίξει το σκορ, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Παράβαλου, ο Ρηγούτσος πιάνει μια κεφαλιά μέσα στην περιοχή όμως ο Φώσκολος μπλόκαρε την μπάλα. Κάπως έτσι οι δυο ομάδες πήγαν στην ανάπαυλα με το 0-0.

Β΄ ημίχρονο:

Το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ήταν καλύτερο από το πρώτο χωρίς όμως σημαίνει ότι υπήρχαν και ευκαιρίες για γκολ.

Στο 57΄ η Στενή Τήνου μένει με δέκα παίκτες καθώς ο Λειβαδάρης έκανε μια άσεμνη William Hill Sports χειρονομία προς την εξέδρα και δικαίως ο κ. Βακόνδιος του υπέδειξε την απευθείας κόκκινη κάρτα.

Ο Αστέρας από το σημείο αυτό και μετά έγινε πιο επιθετικός χωρίς να υλοποιήσει κάποια καλή ευκαιρία, πιέζοντας την Στενή, η οποία πάντως φάνηκε να αντιστέκεται σθεναρά.

Στο 88΄ μελανό σημείο του αγώνα ήταν ο σοβαρός (απ ότι φάνηκε) τραυματισμός του Γιαννησόπουλου με την διακομιδή του με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Σύρου. Η πρώτη εκτίμηση του ιατρού του γηπέδου κ. Απέργη ήταν εξάρθρωση του γονάτου.

Στο 94΄ ο Ζερβάκης χάνει τετ α τετ απέναντι στον Φώσκολο για να ανοίξει το σκορ και να δώσει την νίκη για την Συριανή ομάδα, που σε εκείνα τα λεπτά έδειχνε ένα παιχνίδι μονόπλευρο υπέρ της. Στο 101΄ (καθυστερήσεις λόγο του τραυματισμού), ο Νάζος πήρε την μπάλα πίσω από το κέντρο, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και χωρίς κάποιος να τον ανακόψει, έδωσε μια κάθετη μπαλιά στον μοναδικό σκόρερ του αγώνα Zαλώνη, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει απέναντι από τον Ρούσσο και να δώσει την πιο μαχητική νίκη της Στενής Τήνου για την φετινή χρονιά.

Σημαντικά:

  • Ο Γιάννης Ζαλώνης είναι ο χρυσός σκόρερ της αναμέτρησης και είναι ο πρώτος σκόρερ στην Β1 με 8 αλλά με ένα ματς περισσότερο από τον Λευτέρη Βελαλόπουλο του ΑΟ Τήνου!

  • Η Στενή Τήνου θέλει άλλον ένα βαθμό για να κηρυχτεί πρωταθλήτρια του 1ου ομίλου.

  • Ένα άλλο εντυπωσιακό είναι ότι η Στενή έχει 8 στα 8 στο πρωτάθλημα.

  • Αυτή ήταν η πρώτη ήττα του Αστέρα Σύρου εντός έδρας στο πρωτάθλημα.

Συνθέσεις ομάδων:

Αστέρας Σύρου: (Λαζαρίνος), Ρούσσος Ν., Τσούπρας Γ., Βασάλος Γ., Γλύκας Β., Καμπάνης Α., Ρηγούτσος Φ., Καπετανάκης Ν., Παράβαλος Ν., Ζερβάκης Μ., Ζερβάκης Γ., Ξανθάκης Ι.

(Ρουσσουνέλος Α., Βαμβακούσης Η., Καπετανάκης Π., Νικητίδης Α., Μανούσος Μ., Μανταλούνο Β., Ταλάτζης Γ.)

Στενή Τήνου Φώσκολος Ν., Γιαννησόπουλος Φ., Παλαμάρης Α., Ζαλώνης Μ., Λειβαδάρης Π., Νάζος Σ., Φώσκολος Γ., Δελατόλλας Μ., Δάρμης Ν., Ζαλώνης Ι., Ζαλώνης Γ.

(Ζαλώνης Ν., Δεσύπρης Δ., Βιδάλης Ι., Τσές Γ., Ζαλώνης Μ., Φώσκολος Γ.)


 

Γιάννης Σίγάλας

ASTERAS-STENH2012.2

William Hill Sports

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares