Τρίτη, 30 Μαρτίου 2021 21:17

Έπαρχος Τήνου: Ναι στην επαναλειτουργία του γηπέδου της Στενής

Αναφορά στην προσωπικότητα του Νίκου Φώσκολου που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή έκανε με ανάρτηση της στο Facebook η Έπαρχος Τήνου κυρία Νατάσα Δεληγιάννη - Άσπρου.

Μάλιστα η Επαρχος τάσσεται υπέρ των προτάσεων που έχουν τεθεί για επαναλειτουργία του γηπέδου της Στενής Τήνου, πράγμα που ήθελε και ο αείμνηστος Νίκος Φώσκολος.

Δείτε τι έγραψε:

Για το Νίκο Φώσκολο

Το Νίκο τον γνώρισα εδώ και αρκετά χρόνια, μιας και με την οικογένειά του, αλλά και την οικογένεια της συζύγου του με συνέδεε μια βαθιά γνωριμία και φιλία.

Τα στοιχεία που διέκρινα στο χαρακτήρα του ήταν η αγωνιστικότητα, η μαχητικότητα, η αμεσότητα, η διεκδίκηση πραγμάτων και ειδικά για τις μεγάλες του αγάπες, τον τόπο του και το ποδόσφαιρο.

Μαχητής στη ζωή ο ίδιος άλλωστε, ήξερε να δίνει τις μάχες και δεν κουράζονταν να διεκδικεί και να αγωνίζεται.

Οι προτάσεις για την επαναλειτουργία του γηπέδου της Στενής με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνη και υπόσχομαι στη μνήμη του, εφόσον περιέλθει στη δικαιοδοσία του Δήμου, κάτω από οποιαδήποτε έννομη σχέση, να συνδράμω, όπως και για την επισκευή του γηπέδου στο Βίντσι, με όλες μου τις δυνάμεις και τη στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, στην επισκευή και συντήρηση και αυτού του γηπέδου.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares