Κυριακή, 05 Φεβρουαρίου 2012 17:53

Ακόμα μια νίκη για τον ΑΟ Τήνου (vds)

aot-kor8i-1-5-2-2012

Ακόμα μια νίκη πετυχε η ομάδα του ΑΟ Τήνου η οποία τον κρατά σταθερά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

William Hill Sports

Η ομάδα της Τήνου με όπλο την καλή της αμυντική λειτουργία κατάφερε να πάρει την νίκη με 2-0 και να παραμείνει αήττητη εντος εδρας. Σκόρερ για την ομάδα της Τήνου ήταν ο μόνιμος σκόρερ της ομάδας αλλά και πρώτος σκόρερ της κατηγορίας μαζί με τον Ζαλωνη Γ. της ΑΕ Στενης με 8 τέρματα Βελαλοπουλος Ελ. και ο Ξενόπουλος Ν.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους δυο προπονητές μη έχοντας ως πρώτο μέλημα το αποτέλεσμα να κατεβάζουν δυο ενδεκάδες οι οποίες απαρτίζονταν κυρίως από παιδιά από τα τμήματα υποδομών των δυο σωματειων. Ο ΑΟ Τήνου ξεκίνησε έχοντας την υπεροχή και με όπλο την αμυντική του λειτουργιά έλεγχε τον αγώνα. Στο 25' είχαμε η πρώτη καλή ευκαιρία για την ομάδα της Τήνου ο Βιδάλης Φ. μπήκε κατα μέτωπο στην περιοχή και εκεί ανατράπηκε από ένα αμυντικό του Κορθιου και ο διαιτητής Δεσύπρης έδειξε την βούλα του πεναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Βελαλοπουλος Ελ. ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0 και ανοίγοντας το σκορ για τον ΑΟ Τηνου. Το παιχνίδι συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό ο ΑΟ Τήνου είχε το ρυθμό έχασε ακόμα δυο ευκαιρίες αλλά το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου ήταν το 1-0.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο ΑΟ Τήνου καθάρισε το παιχνίδι και συγκεκριμένα στο 47' ο Ξενόπουλος Ν. με ωραίο κεφαλιά έκανε το 2-0 Στη συνέχεια του αγώνα είδαμε ένα φλύαρο ποδόσφαιρο ο ΑΟ Τήνου συνέχισε να ελέγχει τον αγώνα η ομάδα του κορθιου δεν απείλησε καθόλου την ομάδα της Τήνου και έτσι ο χρόνος κύλισε και το τελικό αποτέλεσμα ήταν το 2-0.

ΟΙ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ ΗΤΑΝ

ΑΟ ΤΗΝΟΥ: (ΣΟΥΡΑΝΗΣ) ΚΑΜΟΛΙΝΟΣ, ΜΑΛΙΑΡΗΣ, ΘΕΩΔΟΡΟΥ, ΜΟΥΣΑΙ, ΒΙΔΟΣ, ΒΕΛΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛ., ΒΕΛΑΛΟΠΟΥΛΟΣ Β.. ΦΙΟΡΑΝΤΗΣ, ΞΕΝΟΠΟΥΛΟΣ Ν., ΒΙΔΑΛΗΣ ΦΡ. (66'ΑΡΜΑΚΟΛΑΣ ΕΔ.), ΠΑΝΩΡΙΟΣ(46'ΣΑΑΡ)
ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΘΙΟΥ: (ΜΠΕΝΑΣ) ΓΛΥΝΟΣ, ΜΑΝΕΤΑΣ, ΓΡΙΜΑΝΗΣ, ΓΙΣΔΑΚΗΣ (62ΜΠΕΝΑΣ), ΥΔΡΑΙΟΣ, ΤΗΝΙΑΚΟΣ, ΣΑΛΙΑΙ, ΣΚΟΡΔΟΣ, ΖΑΓΟΡΑΙΟΣ, ΜΟΥΤΣΑΙ, ΜΠΕΝΑΣ

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares