Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2011 18:40

Πρώτη νίκη μέσα στο νέο στάδιο για την Ίο

ios-lava_1-2011

Την πρώτη του νίκη σημείωσε ο ΑΣ Ίου στο γήπεδό του και δεύτερη στο πρωτάθλημα αφού επικράτησε με το ευρύ 4-1 επί της Λάβας Εμπορείου.

Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός και σε αυτό βοήθησαν και οι δύο ομάδες αφού οι ευκαιρίες διαδεχόντουσαν η μία την άλλη καθηλώνοντας του φιλάθλους στην εξέδρα του Δημοτικού Σταδίου Ίου.

Οι φάσεις του αγώνα:{div float:right}{/div}
Στο15ο λεπτό, κεφαλιά του Χαρου Π. λίγο άουτ, στο 18ο λεπτό τάκλιν μέσα στην περιοχή στον Οκετσοκου και πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Δαμβακαρης Ν. κάνοντας το 1-0. Στο 32ο λεπτό χτύπημα φάουλ από τον γκολτζή της Λάβας Κατσίπη, ολιγωρία του τερματοφύλακα Παπαγρηγορίου και 1-1. Στο 36ο λεπτό σέντρα από τον Μπατσάλη Ι. κεφαλιά του Χάρου Π. μέσα από την περιοχή και 2-1 για τους γηπεδούχους. Στο 37ο λεπτό κίτρινη στο Ζαμπελη Α. για τράβηγμα σε αντίπαλο. Και ένα λεπτό αργότερα νέα κίτρινη αυτήν τη φορά στον Σταυράκης Ι. για φάουλ πάνω στο Ζαμπέλη Α.. Η πρώτη αλλαγή για την ομάδα του κ. Ε. Ξαγοράρη έγινε στο 39ο λεπτό, βγήκε ο Σιγαλας Λ. και μπήκε ο Συριγος Π. ενώ ένα λεπτό αργότερα ο κ. Θ. Καραβάς αναγκάστηκε να αλλάξει τον Οκετσοκου με τον Αυγουστατο Η. λόγο τραυματισμού.
Στο 42ο λεπτό τετ-α-τετ Ξενιου Ι. απέκρουσε ο Κατσιπης Μ. με τα πόδια.

ios-lava_2-2011

2ο ημίχρονο
49ο λεπτό ανάποδο ψαλίδι από τον νεαρό Ξενιό Ι. η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Στο 53ο λεπτό φάουλ από τον Κατσιπη Ε. από πλάγια μπλόκαρε ο Παπαγεωργίου. Ενώ στο 57ο λεπτό τετ-τετ του Χαρου η μπάλα άουτ.{div float:right}{/div}
Αλλαγή για τη Λαβα στο 59ο λεπτό, βγαίνει ο Βάλβης Μ. και μπαίνει ο Δροσος Α..
Στο 65ο λεπτό ο Δαμβακαρης Ν. έβγαλε τετ -τετ τον Χαρος και αυτός δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 3-1.
72ο λεπτό αλλαγή για τη Λαβα βγήκε ο Ζαμπελης Α, και στην θέση του μπήκε ο Γαλανος Ν..
Στο 74ο λεπτό σουτ από τον Δαμβακαρη Ν. έδιωξε εκπληκτικά ο Κατσιπης και στην επαναφορά σουτ από τον Χαρο υποχρέωσε τον Κατσιπη σε δεύτερη εκπληκτική απόκρουση. Στο 75ο λεπτό ο δραστήριος Κατσιπης Ε, πέρασε δυο παίχτες αλλά μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα άουτ και στο 78ο λεπτό η Ίος προχώρησε στην 2η του αλλαγή, στην θέση του ο Σταυρακης Ι. μπαίνει ο Μωραιτης Γ..
85ο λεπτό κόρνερ για τη Λαβα έδιωξε ο Δρακος Ι., ενώ στο 86’ εκτέλεση φάουλ από τον Μπατσαλη Ι. προβολή ο Καλογηρου Ε. μέσα στην μικρή περιοχή και σημείωσε το 4-1 που έμελε να είναι και το τελικό. Η τελευταία φάση του αγώνα ανήκει στην Λάβα όταν στο 92’ ο Κατσίπης με απευθείας φάουλ απείλησε την εστία του Παπαγρηγορίου.

ios-lava_3-2011

Απο την Ίο ξεχώρισαν οι δεκαεξάχρονοι Ξενιος Ι. και Καλαθας Κ. ενώ απο τη Λαβα ξεχωρισαν Κατσιπης Μ., Κατσιπης Ε. και Ζαμπελης Α.

ΑΣ ΙΟΥ: (Καραβας Θ.) Παπαγρηγοριου Γ., Ξενιος Ι., Μπατσάλης Ι., Καρράς Κ., Δρακος Ι. (Μπλιμες Ι.), Σταυρακης Ι.(Μωραιτης Γ.), Καλογηρου Ε., Καλαθας Κ., Χαρος Π., Δαμβακαρης Ν., Οκετσοκου Σ. (Αυγουστατος Η.). Μποζα Ν., Καραμπικας Κ., Βιγκοπουλος Α.
ΛΑΒΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ: (Ξαγοράρης Ε.), Κατσιπης Μ., Δαρζεντας Ε., Βαλβης Ι., Σιγαλας Λ. (Συριγος Κ.), Στεφανακης Ε., Κατσιπης Ε., Βαλβης Ν. (Δροσος Α.), Συριγος Α., Ζαμπελης Α. (Γαλανος Ν.), Δεναξας Ι.


ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΑΛΙΦΡΑΓΚΗΣ Χ
ΕΠΟΠΤΕΣ ΡΟΥΣΣΟΣ - ΒΑΙΛΑΣ

Toυ Κώστα Καραμπίκα


ΑΣ ΙΟΥ-ΑΟ ΛΑΒΑΣ 4-1. ΛΗΨΗ ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣ... by sportcyclades
Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares