Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2011 22:14

Επικράτησε η ποιότητα (photos)…

ASTERAS-ANAGENNHSH_630

Σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας….. παραδόξως αυτό που τον έκρινε ήταν η ποιότητα ορισμένων ποδοσφαιριστών του Αστέρα Τραγαίας, οι οποίοι «μίλησαν» εκεί που χρειάστηκε και χάρισαν στην ομάδα τους την 4η νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια, επικρατώντας με το ευρύ 4-0 επί της Αναγέννησης.


Η νίκη αυτή κρατάει στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα την Τραγαία, που συγκατοικεί τον Αστέρα Μαρμάρων, ο οποίος μάλιστα έχει δύο παιχνίδια περισσότερα από τους ΄΄Πορτοκαλί΄΄.

Ημίχρονο που θύμιζε ''ποδοβόλεϊ''

{div float:left}{/div}Το γκολ που ήρθε σχετικά νωρίς (4΄Μασουρας), μάλλον έκανε κακό στον Αστέρα Τραγαίας, ο οποίος φαινόταν να έχει «κάτσει» πάνω στο σκορ και να μην προσπαθεί για κάτι καλύτερο, με εξαίρεση ένα σουτ του Δεδρινού στο  30΄και μία κεφαλιά του Μάκαρη στο 33΄,οι Τραγαιώτες δεν φάνηκαν να προβληματίζουν ιδιαίτερα τον  Χωριανόπουλο.

Από την άλλη πλευρά η Αναγέννηση απείλησε στο πρώτο ημίχρονο τρεις (3) φορές με τα σουτ των: Πιταρά (2΄), Ζάνου (36΄) και του Κεραμιώτη στο 37΄, είτε να περνούν λίγο άουτ, είτε να σταματούν στον πολύ καλό σήμερα Αλιμπέρτη.

Πάντως η εικόνα του αγώνα στο πρώτο μέρος πιο πολύ θύμιζε ''ποδοβόλεϊ'' παρά ποδόσφαιρο, με τους παίχτες των δύο ομάδων να αδυνατούν να παίξουν σωστή μπάλα.

Άλλαξαν ταχύτητα

{div float:left}{/div}Αν και ο Μασούρας αντικαταστάθηκε αναγκαστικά λόγο τραυματισμού στο 51΄από τον Χωριανόπουλο ο Αστέρας παρουσιάστηκε με νέο πρόσωπο στο δεύτερο μέρος και ήταν η ομάδα που ήξερε τι ζητούσε στον αγωνιστικό χώρο και παρόλα τα προβλήματα που είχε στην ανάπτυξη του, τελικα κατάφερε να σκοράρει με τους: Χωριανόπουλο(63΄), Μπεκίμ (78΄) και Πιέτρι στο 88΄και να πάρει την πολύτιμη νίκη απέναντι στην ομάδα του Στέλιου Πολέμη, που για ακόμη μια φορά παρατάχθηκε με πολλά νέα πρόσωπα στην αρχική της σύνθεση, μη μπορώντας να βρει ρυθμό σε κανένα χρονικό σημείο του αγώνα.

Συνθέσεις

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΑΓΑΙΑΣ (Κατσουλης): Αλιμπέρτης, Καπαρέλης, Βερύκοκος, Βουτσίνος (80΄Σαρρής), Μαϊτός, Δενδρινός, Μαρούλης (75΄Στρούβαλης), Μάκαρης, Pietri, Μασούρας (51΄Χωριανόπουλος) Capi.

ANΑΓΕΝΝΗΣΗ (Πολεμης): Χωριανόπουλος, Δεγαϊτας, Πιτταράς, Γρατσίας (62΄Σφυρόερας), Μπελέγκου, Λίκα, Αλμπανίδης (66΄Σέργης), Βαγενάς, Ζάνος (60΄Μελισσουργός), Κεραμιώτης, Παπακωνσταντής.

Ακολουθούν όλα τα γκολ σε video, καθώς και φάσεις σε video από την αναμέτρηση.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares