Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2019 15:16

Κλείνει ''Μανού'' και μία τριάδα Συριανών για ξεκίνημα ο Ελλάς Σύρου

Η συγκρότηση των τιμ που θα τρέξουν τα θέματα της ομάδας από τις θέσεις των υπευθύνων για τον ΑΠΟ Ελλάς Σύρου είναι γεγονός, καθώς όπως ανακοίνωσε η ομάδα οι Λυγνός και Κάτρης θα ηγηθούν του οργανωτικού κομματιού και όπως αποκαλύψαμε εμείς λίγο αργότερα, οι Νίκος Βουτσίνος και Μιχάλης Βασάλος θα ηγηθούν της τεχνικής ηγεσίας του συλλόγου.

Πλέον, οι ιθύνοντες του συλλόγου, με μπροστάρηδες τους Άκη Πύργο και Νίκο Ζιάβρα και σε συνεργασία πάντα με τους υπεύθυνους (Λυγνό, Κάτρη, Βουτσίνο και Βασάλο)  έχουν επικεντρώσει την προσπάθεια τους προκειμένου να συγκροτήσουν το ρόστερ της ομάδας, πράγμα που θα είναι αρκετά δύσκολο, αφού ήδη όλοι οι ποδοσφαιριστές του νησιού ανήκουν σε κάποια ομάδα (ΑΟΣ, Άγιαξ ή Πάγο).

Πρώτο μέλημα των ανθρώπων της Ελλάς, αναφορικά με την συγκρότηση του ρόστερ, είναι να αποκτηθούν όλοι οι ελεύθεροι Συριανοί ποδοσφαιριστές, ενώ στο στόχαστρο έχουν μπει και ονόματα που άνηκαν στην ανδρική ομάδα της Σύρος 2002 κατά την παρουσία της στο πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν και ποδοσφαιριστές που ήδη έχουν πει το ''ΝΑΙ'' και θα αποτελέσουν τον κορμό της ομάδας, με έναν από αυτούς να είναι ο Κυριάκος Μανουδάκης, που έχει μείνει ελεύθερος από τον ΑΟ Σύρου και ήδη βλέπει με πολύ θετικό μάτι το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στον Ελλάς.

Από εκεί και πέρα αναμένεται να ακολουθήσουν οι Αντώνης Μπαλόπητας, Κάρολος Ρούσσος και Αντώνης Συριανός, όπως και άλλοι ποδοσφαιριστές που έχουν πραγματοποιήσει ήδη συναντήσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κυριάκος Μανουδάκης έχει περάσει και στο παρελθόν από την Ελλάς Σύρου όταν τη σεζόν 2006-2007 κατέκτησε μαζί της το πρωτάθλημα και την άνοδο στη Δ΄Εθνική παραμένοντας και στη τελευταία σεζόν (2007-2008) της ομάδας 2007-2008, όταν αγωνιζόταν στη Δ΄Εθνική.

Τέλος, σημαία της Ελλάς έχει αποτελέσει και ο πατέρας του Κυριάκου Μανουδάκη, Στέλιος, ο οποίος έχει αγωνιστεί επί 20 χρόνια στον ΑΠΟ Ελλάς Σύρου, πολλά από αυτά ως αρχηγός,αποτελώντας τη σημαία της ομάδας.

 

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares