Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2011 19:05

Διπλό μέσα στην Πάρο για την Άνω Μερά

aop-anw_mera_1-29-10-2011

Διεξήχθη σήμερα ο πρώτος και για τις δύο ομάδες, αγώνας πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας, μεταξύ του ΑΟ Πάρου και της Άνω Μεράς.

Ο αγώνας έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Πάρου υπό το βλέμμα 100 περίπου  φίλων του ποδοσφαίρου.

Ο ΑΟΠ είχε την υπεροχή, η Άνω Μέρα το γκολ!

Η ομάδα του κ Ερρίκου είχε καθ΄ όλη την διάρκεια είχε την υπεροχή αλλά η ομάδα του κ. Τζιόβα πήρε το πολυπόθητο διπλό μιας και η αμυντική λειτουργία της μυκονιάτικης ομάδας ήταν πολύ καλή.

aop-anw_mera_2-29-10-2011

Το 1ο ημίχρονο

Στο 1ο ημίχρονο η παριανή ομάδα είχε αρκετές ευκαιρίες για να σημειώσει γκολ, κυρίως με τις προσπάθειες του Μπιρμπίλη και με τελικό αποδέχτη τον Γιουρτζίδη όμως οι Μυκονιάτες σε μια οργανωμένη επίθεση στο 26ο λεπτό, ήταν αυτοί που σημείωσαν το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης με τον Δήμα έπειτα από πολύ ωραία πάσα του Κουκά που έβγαλε τον συμπαίκτη του, τετ α τετ με τον ανήμπορο να αντιδράσει Χαριστό.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Πιο συγκεκριμένα, οι πιο σημαντικές φάσεις που καταγράψαμε στο πρώτο μισό ήταν οι εξής:

8ο ο Ουνοφερκο σεντράρισε όμορφα από την δεξιά πλευρά του γηπέδου, ο Δήμας προσπάθησε να πλασάρει στην κίνηση όμως η μπάλα καταλήγει λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Χαριστού.

12ο ο Γιουρζίδης μέσα από την μεγάλη περιοχή προσπάθησε να πλασάρει σωστά αλλά ο πολύ καλός γκολκίπερ της Άνω Μεράς Αγγελίδης, μπλοκάρισε σταθερά.

18ο μια πολύ καλά οργανωμένη φάση που ξεκίνησε από τον αρχηγό του ΑΟΠ Άρη Λάππη που έβγαλε στα δεξιά τον Γιουρτζίδη, αυτός με γλυκιά σέντρα βρήκε το κεφάλι του Καβάλη αλλά ο τελευταίος έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

26ο το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης με τον Δήμα έπειτα από πολύ όμορφη μπαλιά του Κουκά μέσα στην μεγάλη περιοχή.

28ο ο Βαρθακούρης προσπάθησε να ισοφαρίσει, λίγα λεπτά μετά την επίτευξη του γκολ της Άνω Μέρας, όμως το πλασέ του αποκρούστηκε από την μυκονιάτικη άμυνα σε κόρνερ. Από την εκτέλεση του κόρνερ ο Γιουρτζίδης σημείωσε γκολ με κεφαλιά όμως το γκολ ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ.

31ο νέα σέντρα από τον Μπιρμπίλη όμως και πάλι η κεφαλιά του Γιουρτζίδη κατέληξε λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Αγγελίδη.

36ο ο Μπιρμπίλης σούταρε δυνατά λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, ο Αγγελίδης απέκρουσε σθεναρά, η μπάλα πήγε στον Φραγκοβούλα ο οποίος από πολύ πλάγια πλάσαρε για να αποκρούσει εκ νέου ο Αγγελίδης σε κόρνερ.

42ο ο Μουράϊ βρέθηκε φάτσα με το τέρμα αλλά η άμυνα της Άνω Μεράς έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ.

aop-anw_mera_3-29-10-2011

Το 2ο ημίχρονο

Στο Δεύτερο ημίχρονο ο ΑΟΠ είχε πάλι την υπεροχή χωρίς όμως ουσία. Από την άλλη η φιλοξενούμενοι προσπάθησαν και κατάφεραν να εξουδετερώνουν σωστά τις αντίπαλες επιθέσεις αλλά και να εκνευρίζουν τους παριανούς με τις καθυστερήσεις σε αρκετά σημεία του αγώνα, έτσι όπως άλλωστε λειτουργούν οι περισσότερες ομάδες που κυνηγούν το εκτός έδρας αποτέλεσμα.

Πιο συγκεκριμένα οι πιο σπουδαίες φάσεις κατά την γνώμη μας που σημειώθηκαν στο 2ο ημίχρονο ήταν οι εξής:

49ο ο Καζακίδης με κατά μέτωπο διεισδύσεις έφτασε απέναντι από τον Αγγελίδη όμως το πλασέ που επιχείρησε να κάνει έφυγε λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι της Άνω Μεράς.

58ο ο Μπιρμπίλης έβγαλε ωραία σέντρα στον Αρκουλή, ο τελευταίος κατέβασε όμορφα την μπάλα αλλά το πλασέ του αποκρούστηκε από τον αλάνθαστο στο σημερινό ματς Αγγελίδη.

66ο Αντεπίθεση με τον Λυκούρη Νίκο από δεξιά, σέντρα στην μεγάλη περιοχή στον αμαρκάριστο Κουκά, όμως η κεφαλιά του τελευταίου εξουδετερώθηκε δύσκολα από τον Χαριστό.

75ο σέντρα μέσα στην μεγάλη περιοχή ο Αρκουλής στοπάρει την μπάλα αλλά το πλασέ του αποκρούστηκε από τον Αγγελίδη.

77ο ο Καζακίδης με μία ψηλοκρεμαστή μπαλιά βρήκε μέσα στην μεγάλη περιοχή τον Αρκουλή αλλά ο Αγγελίδης για άλλη μια φορά απέκρουσε το πλασέ του επιθετικού του ΑΟΠ.

82ο ο Λάμα έβγαλε σέντρα διαβήτη στο κεφάλι του Λυκούρη όμως η κεφαλιά του τελευταίου αποκρούστηκε σταθερά από τον Χαριστό.

88ο ο νεοεισελθείς Λυκούρης Δημήτρης με διπλή προσπάθεια, δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα του ΑΟΠ Χαριστό.

  • Αρκετά μεγάλη ήταν η ταλαιπωρία για την αποστολή της Άνω Μεράς, μιας και με δυνατή θαλασσοταραχή έφτασε στο λιμάνι της Νάουσας με μικρό τουριστικό σκάφος.
  • Αρκετές ήταν οι απουσίες και για τις δύο ομάδας όμως τα παιδιά που αγωνίστηκαν μπόρεσαν και τα έδωσαν όλα για να νικήσει η ομάδα τους.
  • Στην επόμενη (3η) αγωνιστική ο ΑΟ Πάρου ταξιδεύει στην Σύρο για να αντιμετωπίσει την ομάδα της Άνω Σύρου ενώ η Άνω Μερά θα φιλοξενήσει το Φιλώτι.

θα ακολουθήσει βίντεο με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και φάσεις

ΑΟ ΠΑΡΟΥ: (ΕΡΡΙΚΟΣ Α.) ΧΑΡΙΣΤΟΣ, ΒΑΡΘΑΚΟΥΡΗΣ (46’ ΑΡΚΟΥΛΗΣ), ΚΑΒΑΛΗΣ, ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ, ΛΑΠΗ, ΦΡΑΓΚΟΒΟΥΛΑΣ, ΜΟΥΛΑΣ, ΜΟΥΡΑΪ, ΚΑΖΑΚΙΔΗΣ, ΜΠΙΡΜΠΙΛΗΣ, ΓΙΟΥΡΤΖΙΔΗΣ.

ΑΣ ΆΝΩ ΜΕΡΑΣ: (ΤΖΙΟΒΑΣ Ν.) ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ, ΠΕΤΡΑΚΗΣ (83Ο ΛΥΚΟΥΡΗΣ Δ.) ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ, ΚΑΤΡΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ, ΛΑΜΑ, ΟΝΟΥΦΕΡΚΟ, ΚΟΥΚΑΣ, ΛΥΚΟΥΡΗΣ Ν. (90Ο ΜΟΝΟΓΥΙΟΣ), ΘΕΟΧΑΡΗΣ, ΔΗΜΑ (+90Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ).

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares