Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2011 21:26

"Αναβολή" στην Πάρο λόγω Aqua Jewel

aqua_lewel_1

Προς μια νέα αναβολή οδευει η ομάδα του Νηρέα μιας και ούτε αυτό το σαββατοκύριακο θα αγωνιστεί.

Ο λόγος είναι ότι το πλοίο των τοπικών γραμμών Aqua Jewel είναι δεμένο στο λιμάνι του Λαυρίου και έτσι η ομάδα του Παμμηλιακού αδυνατεί να μεταβεί για τον εκτός έδρας αγώνα, στην Πάρο.

Η Διοίκηση του Παμμηλιακού έχει ήδη ενημερώσει την ΕΠΣ Κυκλάδων αλλά και την διοίκηση του Νηρέα για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει κι έτσι ο αγώνας που ήταν να διεξαχθεί το Σάββατο 29 Οκτωβρίου στις 15.30 στο γήπεδο των Μαρμάρων στην Πάρο, ίσως να αναβληθεί.

Αιτία η μηχανική βλάβη που παρουσιάστηκε στο πλοίο Aqua Jewel με αποτέλεσμα να παραμένει στο λιμάνι του Λαυρίου μέχρι την αποκατάστασή του.

Χωρίς το προγραμματισμένο δρομολόγιο του Aqua Jewel από Μήλο το Σάββατο το πρωί, δεν υπάρχει τρόπος να ταξιδέψει για την Πάρο η ομάδα του Παμμηλιακού. Η μόνη λύση θα ήταν με αναχώρηση στις 5.00 τα ξημερώματα του Σαββάτου 29/10 με προορισμό αρχικά την Σαντορίνη. Το δρομολόγιο όμως από εκεί για την Πάρο είναι στις 17.30 και δεν είναι εφικτή η αλλαγή της ώρας του αγώνα καθώς το γήπεδο των Μαρμάρων δεν διαθέτει τον κατάλληλο φωτισμό.

Αύριο το πρωί, θα γνωρίζουμε αν τελικά ο αγώνας αναβληθεί κι επίσημα από την ΕΠΣ Κυκλάδων.

 

*θυμίζουμε ότι η ομάδα της Πάρου δεν αγωνίστηκε την 1η αγωνιστική λόγω πένθους.

*έχει ήδη αναβληθεί από χτες, ο αγώνας μεταξύ του Αστέρα Κορθίου και της ΑΕ Στενής γιατί η ομάδα της Στενής, δεν θα μπορούσε να επιστρέψει στην Τήνο.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares