Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2011 21:17

Γκολ και θέαμα στο Kαμάρι!!!(VIDEO)

PANTHIRAIKOS-AMS_FILOTIOU

Ένα άκρως παραγωγικό παιχνίδι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι αρκετοί φίλαθλοι που βρέθηκαν στο Δημοτικό Γήπεδο Καμαρίου στη Σαντορίνη.Τελικό σκορ ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ-ΦΙΛΩΤΙ=6-2.

Να πάρουμε όμως τα πράγματα απ την αρχή και να πάμε στο 1ο λεπτό με τον Παναγιωτίδη να βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση όμως το σουτ που επιχείρησε πήγε αρκετά πάνω απ τα δοκάρια. Αυτό ίσως ήταν η προειδοποιητική βολή από την ομάδα των <<μπλε>> καθώς μόλις στο 2ο λεπτό και πάλι ο Παναγιωτίδης με επέλαση απο τα δεξιά θα επιχειρήσει τη σέντρα που θα βρει τον Κελίδη Γ. και εκείνος με κεφαλιά δεν θα δυσκολευτεί να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας νωρίς νωρίς το 1-0 για την ομάδα του Φουστέρη.

Στο 3ο λεπτό έχουμε την πρώτη επιθετική ενέργεια με εκτέλεση φάουλ η μπάλα περνά πάνω απ τα δοκάρια του Λυγνού. Ο Λυγνός δίνει συνέχεια στο ματς και από το βολέ η μπάλα φτάνει στον Κελίδη, αυτός θα γυρίσει και ο Πέκα δεν έχει πρόβλημα να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα σε κενό τέρμα διπλασιάζοντας τα τέρματα για την ομάδα του(Γκολ σχεδόν φωτοτυπία με το 1ο απ τα δεξιά αυτή τη φορά).Τα κενά στην άμυνα του Φιλωτίου είναι ολοφάνερα και αυτό εκμεταλλεύονται οι παίκτες του Πανθηραϊκού. Στο 9ο όμως μόλις λεπτό μπαίνει και 3ο γκολ αυτή τη φορά όμως για το Φιλώτι με τον Ευριπιώτη με πέναλτυ που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος. Στη συνέχεια πάμε στο 15ο λεπτό με τον Πέκα να εκτελεί ένα εκπληκτικό φάουλ όμως η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

PANTHIRAIKOS-AMS_FILOTIOU.1

Για να φτάσουμε στο 26ο λεπτό έπειτα από απίθανη μπαλιά του Σορώτου Μ. που έβγαλε ολομόναχο τον Κελίδη Γ. διαμορφώθηκε το 3-1 με τον 2ο να τελειώνει τη φάση με εξαιρετική κεφαλιά εκμεταλλευόμενος την πολύ ωραία ασσίστ του μέσου του Πανθηραϊκού. Ύστερα ακολούθησε ένα «νεκρό» δεκάλεπτο για να φτάσουμε στο 36ο λεπτό όπου ο εξαιρετικός Παναγιωτίδης κάνει άλλη μια επέλαση απ τα αριστερά περνώντας όποιον βρει μπροστά του θα γυρίσει την μπάλα αλλά δεν θα προλάβει κανείς να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα. Ένα λεπτό αργότερα ο Πέκα θα επιχειρήσει το σουτ όμως η ατυχία θα του χτυπήσει και πάλι την πόρτα καθώς και πάλι το σουτ σταματάει στο δοκάρι. Με τη συμπλήρωση του 40ού λεπτού έχουμε ένα καταπληκτικό γκολ απ τον Σορώτο Μ. ο οποίος βγαίνει στην πλάτη της άμυνας και εκτελεί τον αντίπαλο τερματοφύλακα με ένα ψηλοκρεμαστό πλασέ ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 4-1.

Φτάνουμε στο 2ο ημίχρονο που δυστυχώς δεν είχε καμία σχέση με την παραγωγικότητα του 1ου σε γκολ και θέαμα. Το Φιλώτι μπήκε δυνατά και προσπάθησε να πάρει ότι καλύτερο από αυτό το παιχνίδι μέτα το 4-1 του πρώτου ημιχρόνου.46ο λεπτό Ευριπιώτης και πάλι που πάλευε ουσιαστικά μόνος του μπροστά επιχειρεί το σουτ η μπάλα στην αγκαλιά  του Λυγνού.Στο ίδιο λεπτό Ευριπιώτης και πάλι ξαναδοκιμάζει το σουτ η μπάλα περνάει λίγο πάνω απ τα δοκάρια του Λυγνού. Έπειτα φτάνουμε στο 57ο λεπτό έπειτα από σέντρα-φαρμάκι  απ τα δεξιά του Μουστάκη,ο Μυλωνάς παραλίγο να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Το Φιλώτι συνεχίζει τις προσπάθειες του να πετύχει κάποιο γκολ ο Πανθηραϊκός έχει ρίξει το ρυθμό του και στο 69' το σουτ και πάλι του Ευριπιώτη γλύφει το δοκάρι του Λυγνού και περνάει άουτ από πλάγια θέση.

Φτάνουμε λοιπόν στο 70' και εκεί έπειτα από σέντρα ο Λυγνός θα χάσει την έξοδο και ο Σφυρόερας δεν θα δυσκολευτεί σε κενή εστία να γράψει το 4-2. Ο Πανθηραϊκός φαίνεται πως αφυπνίστηκε έπειτα από το γκολ και στο 77' μετά από πίεση διάρκεια κέρδισε ένα φάουλ απ τα δεξιά. Ο αρχηγός Μηνδρινός ανέλαβε την εκτέλεση και με έξυπνο συρτό σουτ πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ αφού η μπάλα πέρασε απ όλους και ο τερματοφύλακας δεν μπορούσε να αντιδράσει λόγο της μειωμένης ορατότητάς του. Τελευταίο γκολ του παιχνιδιού και ο Παναγιωτίδης θα βρεθεί φάτσα με τον γκολκίπερ έπειτα από ασίστ του Κελλίδη Σ. θα ξεπεράσει και αυτόν και σε κενή εστία δεν θα δυσκολευτεί να διαμορφώσει το τελικό 6-2 στο 85'.

Oι διακριθέντες του ματς: Παναγιωτίδης Πέτρος που ήταν σε εξαιρετική μέρα και έκανε ότι ήθελε στην αντίπαλη άμυνα, Κελίδης Γιώργος με συμμετοχή αν όχι σε όλες τις φάσεις στις περισσότερες σίγουρα, Πέκαν Γκεν η «κολόνα» σήμερα του Πανθηραϊκού που συνεχίζει με κεκτημένη ταχύτητα από πέρυσι ενώ για το Φιλώτι ξεχώρισαν ο Ευριπιώτης που έκανε μόνος του ότι μπορούσε δίνοντας πολλές μάχες μπροστά και ο πιτσιρικάς του Φιλωτίου Καράι που ήταν η ευχάριστη έκπληξη του ματς με πολλές μάχες και θράσος κάνοντας ένα πολύ καλό ματς(πήρε τα εύσημα και από την κερκίδα κάτι σπάνιο στις μέρες μας και αξίζει να σημειωθεί)!

Δείτε εδώ την ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ αλλά και τα άλλα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ της Α΄ κατηγορίας.

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ-ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ by samnaxos

ENTEKADES_ME_FILOTI

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares