Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2017 01:50

«Νόμος» Νταρακλίτσα και απόδραση στις καθυστερήσεις [vid-pics]

Σε ένα ματς που έμελλε να έχει δραματικό φινάλε, ο Καρτεράδος απέδρασε με το διπλό από τη Νάξο, επικρατώντας με 2-3 τους ΠΑΣ Νάξου χάρη σε γκολ που πέτυχε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι, που πραγματοποιήθηκε κάτω από κακές καιρικές συνθήκες  (αέρας και κρύο) ο ΠΑΣ Νάξου, ήταν ελαφρός καλύτερος, προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ, αλλά ο Καρτεράδος όντας πιο ουσιαστικός και έχοντας στην σύνθεση του τον «Αιώνιο Έφηβο» Γιώργο Νταρακλίτσα κατάφερε να ανατρέψει μέσα σε 10 λεπτά το εις βάρος του 2-1 σε 2-3 και να φύγει από τη Νάξο με ένα μεγάλο διπλό.


NAXOS STRATOYRIS 2016Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους διαμαρτύρονται έντονα για τη  φάση του 2-3, όπου υποστηρίζουν ότι ο Χοχάι όταν γίνετε αποδέκτης της μπάλας, είναι σε θέση οφσάιντ (Δείτε το βίντεο στο τέλος του ποστ και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα).

Νέα πρόσωπα

Τόσο οι γηπεδούχοι, όσο και οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν με πολλές νέες προσθήκες. Ο Καρτεράδος είχε στη σύνθεση του για πρώτη φορά τους Χοχάι και Πρέπη, ενώ γεγονός είναι πλέον και η επιστροφή του μικρού Αποστόλη Τζούρου από τη Λάβα, που έκανε το ντεμπούτο του.

Ο ΠΑΣ Νάξου από την πλευρά του, είχε στην σύνθεση του τον Σκιαδά που λόγω σπουδών βρισκόταν τα τελευταία δύο χρόνια στην Αθήνα, ενώ νέες παρουσίες ήταν επίσης αυτές των Λουλάι (τερματοφύλακας) και Ισμαϊλάι.

«Φτωχό» το πρώτο μέρος

Το πρώτο μέρος ήτα φτωχό, τόσο από πλευράς θεάματος, όσο και από πλευράς ευκαιριών. Ο Καρτεράδος κατάφερε να δημιουργήσει δύο καλές στιγμές έχοντας ένα σουτ – άουτ στο 14’ και μία καλή απόκρουση στο 16’  του Λουλάι σε πλασέ του Ερμάλ.

1-0 Στην πρώτη ουσιαστικά υποψία φάσης, μετά από κόρνερ του Πρεβόλη στο 18’ ο Μοσχονάς με κοντινή κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Από εκεί και πέρα, μεταξύ 40-45, ο Καρτεράδος απείλησε με ένα στημένο του Νταρακλίτσα που έδιωξε σε άουτ ο Λουλάι, ενώ οι γηπεδούχοι, στάθηκαν άτυχοι όταν Σκιαδάς και Πρεβόλης έφτασαν μία ανάσα από το γκολ με τον Ροδάκη να τους λέει όχι.

Γκολ καρμπόν

1-1 Στο δεύτερο είδαμε κάπως καλύτερο ποδόσφαιρο και αυτό οφείλεται σίγουρα και στο γρήγορο γκολ της ισοφάρισης που ήρθε μόλις στο 48’, όταν μετά από γέμισμα στην περιοχή, ο Κλουβάτος με κεφαλιά έκανε το 1-1.

2-1 Και ενώ ο Καρτεράδος, κυρίως με στημένες φάσεις του Νταρακλίτσα προσπάθησε να μπει σε θέση οδηγού, φτ’ανουμε στο 67’, όπου σε ένα γκολ «καρμπόν» με το πρώτο, ο Πρεβόλης εκτέλεσε κόρνερ και ο Πετρόπουλος βρέθηκε στο σωστό σημείο και με κεφαλιά έκανε το 2-1.

Κάπου εκεί ο ΠΑΣ Νάξου πήρε μέτρα στο γήπεδο, έχοντας την υπεροχή και φτάνοντας πολύ κοντά σε ένα τρίτο γκολ. Κορυφαίοι σε εκείνο το σημείο του αγώνα οι: Σκιαδάς, Πάγκαλος και Στρατουρης, που σε 1-2 στιγμές συνδυάστηκαν πολύ καλά.

Νόμος Νταρακλίτσα

Το να βλέπεις έναν 50χρονο να είναι ο κορυφαίος ανάμεσα σε 22 ποδοσφαιριστές, που πολλοί από αυτούς, ηλικιακά κάλλιστα θα μπορούσαν να είναι παιδιά του, σίγουρα προκαλεί ερωτηματικά. ‘Όταν όμως αυτός ο 50χρονος είναι ο Γιώργος Νταρακλίτσας, τότε όλοι μας υποκλινόμαστε… και υποκλιθήκαμε.

Ο Νταρακλίτσας ήταν ο κορυφαίος του χθεσινού παιχνιδιού και το απέδειξε περίτρανα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, όπου ακούραστος έτρεχε κλείνοντας όλα τα κενά της ομάδας του, ενώ για τις στημένες φάσεις ούτε λόγος.

2-2 Στο 85’, μετά από «συστημένο» κόρνερ βρήκε μόνο στο δεύτερο δοκάρι το νεοεισελθόντα Γιώτη που με κοντινή προβολή ισοφάρισε το ματς.

2-3 Όμως ο Νταρακλίτσας δεν αρκούνταν με τον  έναν βαθμό! Ήθελε το τρίποντο στη Νάξο και στο 94’ μετά από ένα φάουλ που εκτέλεσε έστειλε την μπάλα συστημένη εκεί που ακριβώς έπρεπε, με τον Χοχάι να σκοράρει, κάνοντας το 2-3, γκολ που αμφισβητείται έντονα από τους γηπεδούχους.

Διαιτητής ήταν ο Φαν Άακεν, με βοηθούς τους Αρμακόλα και Νεοκοσμίδη.

Συνθέσεις

ΠΑΣ Νάξου (Σπαής): Λουλάι, Λαγογιάννης, Πετρόπουλος, Καπαρέλης, Σέργης, Ισμαϊλάι (85΄λ.τ. Μελανίτης), Στρατούρης, Πρεβόλης, Μοσχονάς (59’ Κατσιούλης), Μπάκαλος, Σκιαδάς.

Αναπληρωματικοί: Βαζαίος, Μαργαρίτης, Καρανίκας, Μαυρομάτης.

Καρτεράδος (Νταρακλίτσας): Ροδάκης, Πρέπης, Πρέκας, Κυβρικοσαίος (83΄Γιώτης), Χοχάι, Βαρμάζης, Νταρακλίτσας, Κουλόλι, Κλουβάτος (89’ λ.τ. Κόστα), Τζούρος, Ερμάλ.  

Αναπληρωματικοί: Δεδρινός, Τριαντάφυλλος, Ρούσσος Α.

Το επίμαχο γκολ

Φωτογραφίες

Το Live Score

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares