Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2016 02:04

Τζούρος: Να γιατί δεν πήγαμε στη Σύρο

Ο Προπονητής του ΑΟ Καρτεράδος Λευτέρης Τζούρος με επιστολή του στο S.C. ξεκαθαρίζει τους λόγους που η ομάδα του δεν κατέστη δυνατό να μεταβεί στη Σύρο για τον αγώνα πρωταθλήματος της Β΄Κατηγορίας.

Το ακόλουθο email όπως το διαβάζετε στάλθηκε στην ΕΠΣΚ προσωπικά από τον προπονητή του ΑΟ Καρτεράδος κ. Λευτέρη Τζούρο προκειμένου να ζητηθεί αναβολή του αγώνα Αίαντας Σύρου – Καρτεράδος, ο οποίος δεν αναβλήθηκε από την ΕΠΣ Κυκλάδων και η τύχη του θα κριθεί από την Πειθαρχική Επιτροπή.
Χαρακτηρίστηκα ο κ. Τζούρος αναφέρει: «Ο λόγος της κοινοποίησης που κάνω είναι για να διευκρινιστεί ότι εγώ προσωπικά, αλλά και η ομάδα του Καρτεράδου θέλει να αγωνίζεται εντός γηπέδου και ότι δεν αρνήθηκε να μεταβεί στη Σύρο. Προφανώς τα επιχειρήματα που αναφέρω παρακάτω ίσως δεν είναι αρκετά. θα περιμένουμε την απόφαση της αρμόδιας επιτροπής αλλά σε κάθε περίπτωση  εμείς θέλουμε να χάνουμε και να κερδίζουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Το emailπου στάλθηκε στην ΕΠΣ Κυκλάδων:

«Ζητάμε αναβολή του αγώνα Αίας Σύρου - Καρτεραδος Α.Ο, λόγω του ότι την ιδία στιγμή ορίστηκε παιχνίδι της κ17 στη Σαντορίνη με τον ΠΑΣ Νάξου. Γνωρίζετε ότι η ομάδα για να μεταβεί στην Σύρο θα πρέπει να ξεκινήσει Παρασκευή και επιστρέψει αν όλα πάνε καλά Κυριακή. Οι παίκτες της ομάδας εργαζόμενοι όλοι αδυνατούν οι περισσότεροι να ακολουθήσουν με αποτέλεσμα η ομάδα με παίκτες κυρίως της κ17 στην αποστολή θα έπρεπε να μεταβεί στην Σύρο για τον αγώνα. Επιπλέον το δελτίο καιρού την Κυριακή που δίνει 9-εννεα μποφόρ δημιουργεί επιπλέον ανησυχία για το ταξίδι ακόμα και με την Κ17. Θα ήθελα να το δείτε προσεκτικά και να ορίσετε μόνο το παιχνίδι της κ17 στην Σαντορίνη αφού έτσι και αλλιώς η όποια καθυστέρηση της κατηγορίας δεν εγκυμονεί πρόβλημα σε κανέναν».
ΤΖΟΥΡΟΣ Ε.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares