Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2016 14:56

Οι Κακόβουλοι μας πολεμούν, θα συμμορφωθούμε…

Η ΕΠΣ Κυκλάδων συνεχίζει να κινείται σε ρυθμούς συνέντευξης Γκιρτζίκη , με αποτέλεσμα σήμερα να βλέπει κακόβουλους που ταράζουν λιμνάζοντα νερά. Η ΕΠΣ Κυκλάδων συνεχίζει να κινείται σε ρυθμούς συνέντευξης Γκιρτζίκη , με αποτέλεσμα σήμερα να βλέπει κακόβουλους που ταράζουν λιμνάζοντα νερά.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΣ Κυκλάδων και απέστειλε σε ΜΜΕ της αρεσκείας της, που τελούν υπό «ειδικό» καθεστώς κάνει γνωστό ότι θα συμμορφωθεί με τα όσα αποφασίσει το Διαιτητικό Δικαστήριο, που θα λάβει την απόφαση του στις 1/3/2016 και θα καθορίσει το μέλλον της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Στην ίδια ανακοίνωση η ΕΠΣ Κυκλάδων, φωτογραφίζοντας το S.C. κάνει λόγο για κακόβουλους εξωθεσμικούς που θέλουν να ταράξουν τα λιμνάζοντα νερά στο Κυκλαδίτικο Ποδόσφαιρο.

Λιμνάζοντα; Ε! όχι και λιμνάζοντα. Οι ομάδες και οι διοικήσεις τους άλλα λένε. Ανησυχούν και αγωνιούν, καθώς τα χρονοδιαγράμματα πιέζουν. Προφανώς τα «Λιμνάζοντα νερά» θα βόλευαν κάποιους αρκετά, αλλά εμείς ήμασταν και θα είμαστε εδώ για να τα ταράζουμε και να γινόμαστε ένα με τις φωνές των ομάδων. Προφανώς κάποιοι που έχουν διατελέσει διοικητικοί και συνεχίζουν να ορίζουν καταστάσεις, συνεχίζουν να μας βρίσκουν μπροστά τους και αυτό του ενοχλεί πολύ. Κύριοι οι ταραξίες των λιμναζόντων νερών ήταν και θα συνεχίσουν είναι εδώ. Ασχοληθείτε με τα πραγματικά προβλήματα που απασχολούν τα σωματεία μας και και όταν τα λύσετε, οι ταραξίες θα είναι οι πρώτοι που θα σας πουν μπράβο!

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Κυκλάδων

Σας γνωρίζουμε ότι η λειτουργία της Ένωσης συνεχίζεται απρόσκοπτα και δεν επηρεάζεται από κακόβουλους εξωθεσμικούς παράγοντες που προσπαθούν να ταράξουν τα λιμνάζοντα νερά στο Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο. Τρανό παράδειγμα η συνεχής αλληλογραφία και η έκδοση δελτίων αθλητών-ποδοσφαιριστών από την Ε.Π.Ο. Αν η νέα προσωπική προσφυγή του κ. Καφτηράνη και όχι κάποιου σωματείου μας επαναλαμβάνουμε, γίνει δεκτή, τότε είμαστε έτοιμοι να ακολουθήσουμε τις οδηγίες που θα μας δοθούν από τις ανώτερες αρχές.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares