Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2016 19:23

Φώσκολος: Συγχαρητήρια, ευχαριστώ Πανναξιακό και κόσμο

Το νικηφόρο πέρασμα του ΑΟ Σύρου από τη Νάξο, όπου πριν λίγο επικράτησε με 0-2 του Πανναξιακού έχει φέρει εφορία στις τάξεις του ΑΟ Σύρου.

Ο ισχυρός άνδρας του ΑΟ Σύρου σε δηλώσεις του στο S.C. τόνισε την ικανοποίηση του για τη μεγάλη νίκη της ομάδας του: «Θέλω να δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας μας και τον προπονητή μας Μάκη Βαρθαλίτη. Ήταν μία μεγάλη νίκη για εμάς κόντρα σε ένα δυνατό αντίπαλο που διαθέτει μία καυτή έδρα. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλη την αποστολή».

Ο Γιώργος Φώσκολος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τον Πανναξιακό για την άψογη φιλοξενία, ενώ έκανε ειδική μνεία στον κόσμο της Νάξου: «Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους παράγοντες του Πανναξιακού για την φιλοξενία τους και τους φιλάθλους του Πανναξιακού που στο τέλος χειροκρότησαν την ομάδα μου . Ειδικά για τους φιλάθλους του Πανναξιακού έχω τονίσει ότι προσωπικά εγώ ήθελα να έχω ένα τόσο θερμό και με μεγάλη αγάπη κόσμο προς την ομάδα του που ακολουθεί παντού και πιστά».

Από το περιβάλλον του προέδρου διαρρέει το παράπονο του, καθώς περιμένει περισσότερη στήριξη από τους συμπατριώτες του συριανούς, οι οποίοι θα πρέπει να δουν την πραγματικότητα. Δηλαδή ότι ο ΑΟ Σύρου εκπροσωπεί επάξια το νησί στο ποδοσφαιρικό στερέωμα των Κυκλάδων, κοιτώντας κατάματα σωματεία με μεγάλη οικονομική δύναμη. Με λίγα λόγια ο Γιώργος Φώσκολος θέλει ο Συριανός να στηρίξει τον ιστορικό για να επιστρέψει εκεί που πρέπει!

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares