Κυριακή, 15 Μαρτίου 2015 23:49

Με αέρα υπεροχής 3-0 ο Πανναξιακός [pics]

Εκτός από τον άνεμο που είχε με το μέρος του στο πρώτο μέρος, όπου προηγήθηκε 2-0 και έβαλε στέρεες βάσεις νίκης κόντρα στον ΑΟ Πάρου, ο Πανναξιακός είχε και τον αέρα της ανώτερης ομάδας σε όλη την διάρκεια του ματς, με αποτέλεσμα να πάρει τη νίκη με 3-0 και να κατακτήσει το τρίποντο που αποτελούσε μονόδρομο γι αυτόν.

Ποιότητα

Ο Πανναξιακός λοιπόν, χωρίς να βγάλει μάτια με την απόδοση του, ξεκίνησε τα μπαράζ ανόδου με το δεξί. Χωρίς να εξασκήσει την πολύ ασφυκτική πίεση, εκμεταλλεύτηκε ωστόσο τα αμυντικά λάθη του αντιπάλου του και με δύο γρήγορα γκολ, ουσιαστικά καθάρισε νωρίς. Από την άλλη πλευρά ο ΑΟ Πάρου κατέβηκε στο γήπεδο για να παίξει ποδόσφαιρο και σε καμία περίπτωση δεν κατάφυγε στην πεπατημένη του.. πούλμαν και της σκοπιμότητας, αφού υπήρχαν σημεία που έδειξε καλά στοιχεία, αλλά όπως και να το κάνουμε η διαφορά ποιότητας ήταν εμφανής.

Πρώτο ημίχρονο

Στο 17' από εκτέλεση φάουλ, μακριά και πλάγια, του Κωτσαρή η μπάλα ταξίδεψε μέχρι το δεύτερο δοκάρι, κανείς δεν πήδηξε, ούτε ο τερματοφύλακας βγήκε και ο Ευριπιώτης από πολύ κοντά την έστειλε στα δίκτυα.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, νέα απανωτά λάθη έφεραν τον Κούτρο με την μπάλα στην περιοχή πλάγια, απέφυγε τον Σκιαδά που τον ανέτρεψε.

Ο ρέφερι δεν ήταν βέβαιος για την παράβαση, αλλά με την συνδρομή του βοηθού Νεοκοσμίδη τελικά έδειξε την άσπρη βούλα.

Ο ίδιος ο παθών και πρώτος σκόρερ του Πανναξιακού εκτέλεσε για να κάνει το 2-0 στο 21΄.

Η φυσιολογική μείωση του ρυθμού των γηπεδούχων, έδωσε μέτρα στους φιλοξενούμενους, που βρέθηκαν στην αντεπίθεση δύο με έναν, αλλά η αδράνεια του Πρίφτη στην πάσα του Αρκουλή σπατάλησε την ευκαιρία.

Χώροι στα μετόπισθεν του ΑΟ Πάρου έδωσαν την ευκαιρία στον Πανναξιακό, που 2-3 φορές αστόχησε από πολύ καλές θέσεις, με αποτέλεσμα το 2-0 να παραμένει σαν σκορ ημιχρόνου.

Δεύτερο ημίχρονο

Στην επανάληψη για περίπου 15' ο ΑΟ Πάρου είχε το καλύτερο του διάστημα στο παιχνίδι, χωρίς όμως καθαρές φάσεις για γκολ, παρά μόνο ένα ωραίο κτύπημα φάουλ του Παντελαίου που έβγαλε ο Τσουκαλάς.

Μετά ο Πανναξιακός ξαναπήρε την πρωτοβουλία, σκόραρε το τρίτο του γκολ με τον Λίκα στο 72' και ο υπόλοιπος χρόνος πήρε διαδικαστικό χαρακτήρα με μόνο αξιοσημείωτο το χαμένο πέναλτυ του Καράι στις καθυστερήσεις, πέναλτυ που κέρδισε ο ίδιος στις καθυστερήσεις από τον Παπανικολάου, αλλά ο Τσουκαλάς που εξελίσσεται σε μετρ του είδους, στέρησε από τον ΑΟ Πάρου το γκολ της τιμής που του άξιζε.

Η διαιτητική τριάδα των κ.κ.Βαν Άακεν,Ρούσσου,Νεοκοσμίδη ικανοποίησε με την απόδοση της, παρά τα παράπονα του προπονητή του ΑΟΠ κ.Τριανταφυλλάκου, που πάντως διευκρίνισε πως δεν αφορούν το τελικό αποτέλεσμα, αλλά στην αίσθηση που όπως είπε προϋπήρχε από την ώρα του ορισμού, καθώς θεωρήθηκε ότι υποτιμήθηκε η σημασία του αγώνα.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Προμπονάς): Τσουκαλάς 7.5,Καρελέμογλου 7 [88' Κεραμιώτης], Κωτσαρής 7, Παπανικολάου 7, Λεγάκης 7, Χαμηλοθώρης 7, Ευριπιώτης 7 [80' Καπίρης], Σέμε 7 [70' Βαθρακοκοίλης], Λίκα 7, Κούτρος 7.5, Κατσούδας 7.

ΑΟ ΠΑΡΟΥ (Τριανταφυλλάκος): Τετάου 6, Κρουσταλάκης 6.5, Δαφερέρας 6, Τσαντουλής 6, Σκιαδάς 6, Σένκα 6.5, Παντελαίος 7, Πετρόπουλος 6 [57' Κληρονόμος 6], Καράι 6, Πρίφτης 6 [46' Ρούσσος 6.5], Αρκουλής 6 [78'Σταθερός].

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Πάγος – Αίαντας 2-2 [vid] Μοιράστηκαν βαθμούς στη Μήλο! »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares