Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2015 00:58

Μοιράστηκαν βαθμούς στη Μήλο!

Σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Μήλου για την πρεμιέρα των μπαράζ της τελικής φάσης του πρωταθλήματος Κυκλάδων Παμμηλιακός και ΑΟ Σύρου παρέμειναν στην λευκή ισοπαλία (0-0).

MHLOS 2014-2015Το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις και βάση της εικόνας των ομάδων το πιο δίκαιο αποτέλεσμα ήταν η ισοπαλία, με τους γηπεδούχους που ειδικά στο πρώτο μέρος προβλημάτισαν με την απόδοση τους να έχουν κάποια παράπονα από τον διαιτητή της αναμέτρησης κ. Δεληγιάννη, ο οποίος πάντως δεν χρειάστηκε να πάρει κάποια κρίσιμη απόφαση που αφορά το τελικό αποτέλεσμα του παιχνιδιού.

Από την άλλη πλευρά ο ΑΟ Σύρου πέρασε αλώβητος μέσα από την πολύ δύσκολη έδρα της Μήλου και αν ήταν πιο τυχερός στα μέσα του 2ου ημιχρόνου θα μπορούσε να είχε πάρει το σημαντικό τρίποντο.

Χωρίς φάσεις
Στο αγωνιστικό  κομμάτι Παμμηλιακός και ΑΟ Σύρου περιορίστηκαν σε ένα παιχνίδι με επίκεντρο το 0 στην άμυνα και είχαν από μια ευκαιρία σε κάθε ημίχρονο ώστε να «κλέψουν» τους 3 πόντους.

Ουσιαστικά στο 1ο μέρος δεν είχαμε κάποια κλασική ευκαιρία, ενώ στην επανάληψη πρώτα ο Παμμηλιακός είδε στο 47' τον Σάντα στην κόντρα να μπαίνει στην περιοχή του ΑΟΣ, να περνάει και τον Συριανό, αλλά από πολύ πλάγια να μη μπορεί ούτε να πλασάρει, ούτε να γυρίσει στον επερχόμενο σε κενή εστία Καμακάρη.
pammiliakos-aos-15-3-2015-1
Από την πλευρά του ο ΑΟ Σύρου είχε ένα δίλεπτο φωτιά στο 65'-67' της συνάντησης με την άμυνα του Παμμηλιακού και τον Αϊβαλιώτη να περνούν δύσκολες στιγμές, όταν ο πορτιέρο του Παμμηλιακού απέκρουσε θεαματικά σουτ του Γκιουράι στο 66΄και στο αμέσως επόμενο λεπτό
έπειτα από σέντρα - σουτ του Μπαλόπητα είδε την μπάλα να σταματά στο οριζόντιο του δοκάρι .

Το τελικό σφύριγμα της λήξης βρήκε τις δύο ομάδες με ανάμεικτα συναισθήματα για το τελικό αυτό 0-0.
Διαιτητική τριάδα ήτα οι: Δεληγιάννης, Πάντος και Μουτάφης

Οι Συνθέσεις των ομάδων:
Παμμηλιακός (Γκούτζας): Αϊβαλιώτης, Κυρίτσης, Αχμέτ, Πάντος, Σίδερης, Καραπετσάνης, Σοσόλι (88' Καλέσης), Τσιριγωτάκης, Καμακάρης (70' Ντερμεντζίεφ), Σάντα, Ατανάσοφ (73' Πουλακης).
ΑΟ Σύρου (Βαρθαλίτης): Συριανός, Μανουδάκης (78' Σαγκινέτος), Κόκκαλης, Παπαδάκης, Μαραγκός, Μπαλόπητας, Ξυγκάκης (90' Καπλάνης), Τερόλη, Ραμπαβίλας, Σεχβάλντοκ,
Γκιουράϊ.

 Δείτε εδώ... περισσότερες φώτος απο την Μήλο.

 Μικρά από τη Μήλο
-Αρκετός κόσμος βρέθηκε στις κερκίδες του γηπέδου στην πρεμιέρα των μπαράζ και η εικόνα του θύμισε και πάλι έδρα για τον Παμμηλιακό. Η διοίκηση του Μηλέικου συλλόγου φρόντισε και πάλι να κάνει τον αγώνα γιορτή, με τον στολισμό του Σταδίου στα χρώματα του Παμμηλιακού και μεγάφωνα με μουσικές επιλογές πριν την έναρξη και κατά την διάρκεια της ανάπαυλας.
-Την καινούργια του φανέλα παρουσίασε ο Παμμηλιακός σε λευκό χρώμα με κόκκινους αριθμούς και τον νέο χορηγό του συλλόγου που δεν είναι άλλος από την εφημερίδα «Πρώτο ΘΕΜΑ»!
-«Ο Α.Ο. ΣΥΡΟΥ, θεωρεί υποχρέωση του όπως ευχαριστήσει θερμά την ναυτιλιακή εταιρεία HELLENIC SEAWAYS, για την αποδοχή του αιτήματος της ομάδας μας τροποποιώντας το δρομολόγιο του ΕΓ/ΟΓ ΑΡΤΕΜΙΣ την Κυριακή 15/03/2015 προς εξυπηρέτηση της αποστολής της ομάδας μας για τον αγώνα με τον Α.Σ.ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟ στην Μήλο, καθώς επίσης και τον Δήμαρχο Σύρου - Ερμούπολης κ. Γιώργο Μαραγκό για την καθοριστική του συμβολή στην αποδοχή του αιτήματος μας. Με τέτοιες κινήσεις η HELLENIC SEAWAYS, όσο και ο κ. Δήμαρχος αποδεικνύουν εμπράκτως την στήριξη τους στον αθλητισμό και ιδιαιτέρως στην ομάδα μας. Σας ευχαριστούμε θερμά.»

pammiliakos-aos-15-3-2015-2

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares