Σάββατο, 08 Φεβρουαρίου 2014 09:34

Ένας βαθμός αρκεί

Μαθηματικά ένας βαθμός είναι αυτός που χωρίζει την Θύελλα Καμαρίου από την εξασφάλιση της 2η θέσης του ομίλου και την συμμετοχή της στα μπαράζ του πρωταθλήματος.

8IRA LYGNOY EKOΟι "Καμαριανοί" ως τυπικά φιλοξενούμενοι αντιμετωπίζουν σήμερα στις 16:00 στο γήπεδο του Καμαρίου την Λάβα, σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να συγκεντρώσει τα βλέμματα των φιλάθλων του νησιού, όπως είχε γίνει και στον αγώνα του 1ου γύρου, όπου η Θύελλα ήταν η ομάδα που επικράτησε με 3-1.

Ο Αντώνης Καντζέλης δεν υπολογίζει στο συγκεκριμένο παιχνίδι στις υπηρεσίες των: Φύτρου, Γιουρέλη, Ξαγοράρη και του μέσου Γαλέου, ο οποίος είναι αυτός που προβληματίζει περισσότερο τον έμπειρο τεχνικό, καθώς είναι πολύ δύσκολο να είναι έτοιμος στον τελικό Κυπέλλου του επόμενου Σαββάτου.

THIRA XALARHSΑπό την άλλη οι γηπεδούχοι της Λάβας θα παραταχθούν στο σημερινό παιχνίδι με μοναδικό στόχο μία καλή παρουσία. Οι, Κατσαμάνης και Βάλβης επιστρέφουν και υπολογίζονται από τον προπονητή της ομάδας Φάνη Αρβανίτη, που παράλληλα δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Γαλανού, Δεμιρτζή, Δρόσου, καθώς και σε αυτές του Πέτρου Πρέκα, ο οποίος υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα και τιμωρήθηκε με 2 αγωνιστικές από την διοίκηση.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι: Ζαράνης, Αρμακόλας και Βάιλας.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares