Σάββατο, 08 Φεβρουαρίου 2014 00:15

Χωρίς άγχος και με νέα πρόσωπα

Με νίκη στο αυριανό παιχνίδι κόντρα στον Καρτεράδο ο Πανθηραϊκός κατακτά και μαθηματικά την 1η θέση του 3ου ομίλου και καταστρώνει τα σχέδια του για τους αγώνες μπαράζ που θα κρίνουν τον πρωταθλητή του φετινού πρωταθλήματος.

THIRA SARRHS MEGA SYSTEMS1Να το χαρούμε

Τυπικά γηπεδούχος στο ματς που θα γίνει αύριο στις 19:00 στο γήπεδο του Καμαρίου θα είναι ο Καρτεράδος, που μετά την ήττα του στη Νάξο από το Φιλώτι με 3-2 έχασε πολύτιμο έδαφος όσον αφορά την 3η θέση του ομίλου που ήταν ο ρεαλιστικός στόχος της ομάδας του Λευτέρη Τζούρου, ο οποίος δήλωσε για το συγκεκριμένο THIRA PLAYLAND1παιχνίδι: «Το συγκεκριμένο ματς δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρων για καμία από τις δύο ομάδες. Ελπίζω να γίνει ένα καλό ματς που θα το χαρούμε όλοι».

Ο έμπειρος τεχνικός δεν θα έχει στην σύνθεση του αρκετούς παίκτες που θα απουσιάσουν για διάφορους λόγους. Πιο αναλυτικά από το συγκεκριμένο παιχνίδι θα λείψουν οι: Λύκος, Καβαλλάρης, Βαζαίος, Δαμίγος, ενώ αμφίβολη κρίνεται και η συμμετοχή του κεντρικού αμυντικού Χοχάι.

THIRA FYTROS XROMATAΧρόνος συμμετοχής

Ο Αλέξης Κωνσταντόπουλος που ήδη κάνει πλάνα του για τους αγώνες μπαράζ, θεωρεί το παιχνίδι ως μία ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν πάρει αρκετές ευκαιρίες. Φυσικά αυτό δεν γίνεται για λόγους αδιαφορίες για το αυριανό ντέρμπι, αλλά είναι λύση ανάγκης καθώς ο νεαρός τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεση του πολλούς βασικούς παίκτες, πράγμα που είπε με δηλώσεις του στο sportcyclades.gr: «Οι πολλές βασικές απουσίες που έχουμε μας δίνουν την ευκαιρία να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς παίκτες αύριο και να παίξουμε ένα παιχνίδι χωρίς να μας ενδιαφέρει το τελικό αποτέλεσμα».

Διαιτητές θα είναι οι: Αρμακόλας, Ζαράνης και Ζώρζος

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Με το μυαλό στον τελικό Ένας βαθμός αρκεί »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares