Σάββατο, 08 Φεβρουαρίου 2014 10:46

Για την πρωτιά στη Νάξο

Τοπικό ντέρμπι με φόντο την «πρωτοκαθεδρία» στη Νάξο είναι αυτό που θα γίνει την Κυριακή στις 16:00 στο γήπεδο του Αγίου Αρσενίου στη Νάξο.

NAXOS STRATOURIS BARCODEΗ Αναγέννηση Νάξου ως τυπικά γηπεδούχος υποδέχεται τον ΑΜΣ Φιλωτίου, σε ένα παιχνίδι που μπορεί να μην έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον όσον αφορά τις δύο προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στα μπαράζ, αλλά μπορεί να κρίνει κατά πολύ την τελική κατάταξη των δύο ομάδων, οι οποίες έχουν ως στόχο τουλάχιστον την Τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Από τους γηπεδούχους θα λείψουν οι τιμωρημένοι Ζήνδρος και Μαστρογιαννάκης, καθώς και ο Γιώργος Φακίνος που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Αντιθέτως ο Κώστας Μπάκαλος αναμένεται να πάρει θέση στο βασικό σχήμα, αφού εξέτισε την ποινή των τεσσάρων αγωνιστικών και τέθηκε στην διάθεση του προπονητή του.

Από την άλλη πλευρά ο Δημήτρης Παλάζης, θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή για τις συμμετοχές των Μαρούλη και Λυμπερτά που έχουν ενοχλήσεις , ενώ υπολογίζει σίγουρα στις υπηρεσίες του Στάθη Πολυκρέτη που μετά από καιρό επανήλθε στην ομάδα.

Στον 1ο γύρο η Αναγέννηση ήταν οι ομάδα που νίκησε 2-1, με ένα γκολ-πέναλτι του Παπανικολάου στο 93΄.

Διαιτητές θα είναι οι: Ρούσσος Γ., Φαν Άαγκεν, Σαργολόγος.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares