Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2022 19:24

Iταλία: Άναψε φωτιές Ιταλίδα κολυμβήτρια - Έκανε... σπαγγάτο με τα μετάλλιά της για να πανηγυρίσει [pics]

Τα μετάλλιά της Λίντα Τσερούτι κρέμονταν από τα καλογυμνασμένα πόδια της δίνοντας τροφή για σεξιστικά σχόλια

Από τον ενθουσιασμό της που κατάφερε να κερδίσει οκτώ μετάλλια στο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης, η Ιταλίδα αθλήτρια Λίντα Τσερούτι, πόζαρε όλο χάρη ανεβάζοντας μία φωτογραφία που προκάλεσε σάλο στα social media.

Η 28χρονη αθλήτρια είχε την ιδέα να ποζάρει στο φακό με το κεφάλι σκυμμένο στο έδαφος και τα πόδια της ανοικτά κάνοντας σπαγγάτο. Μόνο που στα καλογυμνασμένα πόδια της κρέμονταν όλα τα μετάλλια που έλαβε στο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα που διεξήχθη στη Ρώμη.

Πολλοί από τους χρήστες δεν είδαν με καλό μάτι την κίνηση αυτή και προέβησαν σε απρεπή σχόλια για το σώμα της.

 

Όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα «Bild», στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης, η 28χρονη Τσερούτι έκλεψε την παράσταση κατακτώντας συνολικά οκτώ μετάλλια. Κέρδισε έξι ασημένια μετάλλια και δύο χάλκινα.

Μόλις ανέβασε όμως τη σχετική φωτογραφία στο Instagram με τα μετάλλιά της να κρέμονται από τα καλλίγραμμα πόδια της, έλαβε σεξιστικά σχόλια από πολλούς χρήστες.

 

«Πριν από δύο μέρες μοιράστηκα μια φωτογραφία από την παραλία όπου πήγαινα ανέκαθεν, όπου εκεί έκανα τα πρώτα μου όνειρα και η οποία έχει επίσης έντονη συμβολική αξία για μένα. Η φωτογραφία με δείχνει σε μια καλλιτεχνική πόζα τυπική για το άθλημά μου, με σκυμμένο το κεφάλι, μαζί με τα οκτώ μετάλλια που κέρδισα στο καλύτερο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της καριέρας μου», γράφει η ίδια και προσθέτει: «Σήμερα το πρωί ένας φίλος μου έστειλε μια από αυτές τις αναρτήσεις που μοιράζονται οι εφημερίδες στην ιστοσελίδα τους στο Facebook.
Τις διάβασα και πράγματι εξεπλάγην αηδιάζοντας από τα εκατοντάδες, μάλλον χιλιάδες, ακατάλληλα, σεξιστικά και χυδαία σχόλια που τις συνοδεύουν».

Για παράδειγμα, ένας χρήστης του Instagram έγραψε κάτω από την φωτογραφία: «Ωραία μετάλλια, αλλά και η περιοχή που μεσολαβεί από το τέταρτο μετάλλιο μέχρι το πέμπτο δεν είναι κακή.

Η Λίντα δεν έκρυψε την απογοήτευσή της για τα κακεντρεχή σχόλια των χρηστών: «Ύστερα από 20 χρόνια εκπαίδευσης και θυσιάζοντας πολλά πράγματα, το βρίσκω ΤΡΟΜΕΡΟ και πραγματικά ραγίζει η καρδιά μου να διαβάζω αυτά που γράφουν οι χρήστες σεξουαλικοποιώντας το σώμα μου. Είναι πραγματικά αυτό που μένει, το κύριο πράγμα για το οποίο πρέπει να μιλάμε;»

Η ίδια εξηγεί: «Το λιγότερο που μπορώ να κάνω, και το μόνο που μπορώ να κάνω, είναι να καταγγείλω τις ακατάλληλες αυτές δηλώσεις, που αντικατοπτρίζουν μια κοινωνία που είναι ακόμα πολύ φαλλοκρατική και πολύ διαφορετική από αυτήν στην οποία ζω και θέλω αύριο να μεγαλώσω τα παιδιά μου».

 

Πηγή: protothema.gr

Κατηγορία ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares