Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2017 04:31

Διαιτητής… ετών 12 στην Ιταλία

Είναι μόλις 12 ετών, κι όμως σφύριξε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος στην Ιταλία. Με αυτόν τον τρόπο, ο Νταμιάνο Μπελίνι έγινε ο μικρότερος διαιτητής που σφύριξε ποτέ!

Το ρεκόρ του νεότερου διαιτητή, που σφύριξε σε επίσημο αγώνα κατέχει πλέον ο Νταμιάνο Μπελίνι.

Ο 12χρονος Ιταλός διηύθυνε την αναμέτρηση μεταξύ της Φορμιτζίνε και της Παβούλο για το τοπικό πρωτάθλημα στην επαρχία της Μοντένα, εκπληρώνοντας ένα από τα όνειρα του.

Ο Μπελίνι γεννήθηκε στην πόλη Φορμιτζίνε κοντά στην Μοντένα. Όπως όλα τα παιδιά έπαιζε και αυτός ποδόσφαιρο. Σε αντίθεση με τους συνομηλίκους του, ο μικρός Νταμιάνο παρατηρούσε τις κινήσεις και τη συμπεριφορά του διαιτητή. Τότε, αντιλήφθηκε πως όνειρο του ήταν να γίνει διαιτητής.

Η πρώτη του εμπειρία σε αγωνιστικούς χώρους ήταν σε φιλικά παιχνίδια μεταξύ προσφύγων στην περιοχή του. Το επίσημο ντεμπούτο του πραγματοποιήθηκε σε αναμέτρηση δύο ομάδων της επαρχίας του στην ηλικιακή κατηγορία των 9 ετών. Ο αγώνας τελείωσε ομαλά, με τον 12χρονο να φέρνει εις πέρας την αποστολή του.

Στόχος του να σφυρίξει κάποια μέρα παιχνίδι της Serie A, ενώ είδωλο του είναι ο 36χρονος Ιταλός διαιτητής, Μάρκο Ντι Μπέλο.

Κατηγορία ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares