Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2023 17:34

Τρομερό σκηνικό: Αθλητής κάνει πρόταση γάμου στη σύντροφό του στη γραμμή τερματισμού στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου [vid]

Όταν ο ρομαντισμός και ο αθλητισμός πάνε χέρι-χέρι! Ο Σλοβάκος αθλητής Dominik Cerny περίμενε τη σύντροφό του Hana Burzalova στον τερματισμό των 35 χιλιομέτρων βάδην, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου στη Βουδαπέστη, για να της κάνει πρόταση γάμου.

Τι και αν δεν κέρδισε ένα μετάλλιο κατά τη διάρκεια των 35 χιλιομέτρων πεζοπορίας; Η Σλοβάκα δρομέας Hana Burzalova κέρδισε την αγάπη του συντρόφου της Dominik Cerny.
Στο τέλος της διαδρομής των 35 χιλιομέτρων, ο Dominik Cerny περίμενε τη Hana Burzalova στον τερματισμό για να κάνει της πρόταση γάμου!

Λίγο πριν η σύντροφός του περάσει τη γραμμή τερματισμού μετά από περισσότερες από 3 ώρες αγώνα, ο 25χρονος αθλητής γονάτισε και έκανε την πρόταση!

Εμφανώς έκπληκτη, η Hana Burzalova μετά βίας πρόλαβε να σταματήσει το χρονόμετρο στο ρολόι της όταν ρίχτηκε στην αγκαλιά του μελλοντικού συζύγου για να πει το ναι και να τον φιλήσει στη γραμμή τερματισμού, μπροστά στις κάμερες σε όλο τον κόσμο.

Λίγα λεπτά νωρίτερα, ο Dominik Cerny είχε συμμετάσχει και αυτός στα 35 χλμ περπάτημα  και έφτασε στην 19η θέση με χρόνο 2h32′56′′.

Μπορεί να απέτυχαν να φύγουν από τη Βουδαπέστη με ένα μετάλλιο στο λαιμό τους, οι δύο τους όμως έφυγαν νικητές στον έρωτα!

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: Cityportal

 

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares