Νοταράς Ιωάννης

Νοταράς Ιωάννης

Ο Εθνικός Λιβαδειάς θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Μιχάλη Πολυτάρχου.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Σε μήλον της έριδος εξελίσσεται όπως κάθε μεταγραφική περίοδο ο Μιχάλης Πολυτάρχου.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Δίχως να δυσκολευτεί ο Περιστεριώνας Τήνου πέρασε και από την έδρα του ΑΟ Ερμούπολης, έκανε το “τρία στα τρία” και διατήρησε το αήττητο του στον φετινό Α’ όμιλο του εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΣΚ Κυκλάδων.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο καλύτερος ΑΟ Μυκόνου έφυγε με το “διπλό” από την Ερμούπολη, όπου επικράτησε του Άρη Σύρου με σκορ 71-75 το απόγευμα της Τρίτης 19/12 στο ανοικτό γήπεδο του ΑΚΔΕ.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Με το απόλυτο των νικών συνέχισε το απόγευμα του Σαββάτου 16/12 ο Μαρπησσαϊκός στον Β’ όμιλο του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚ Κυκλάδων, αφού νίκησε με σκορ 69-47 στο τοπικό ντέρμπι τον ΑΟ Πάρου κι έκανε το “τέσσερα στα τέσσερα ” πιάνοντας κορυφή μαζί με την εξίσου αήττητη ΑΕ Σαντορίνης.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Με την αναμέτρηση των παλαίμαχων σταρ του μπάσκετ πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16/12 στην Καρδίτσα η πρεμιέρα του 26oυ All Star Game. Το συγκρότημα του Γιάννη Μπουρούση, επικράτησε με σκορ 101-98 απέναντι σε αυτό του Φραγκίσκου Αλβέρτη, με τον Καρδιτσιώτη σέντερ να σημειώνει 33 πόντους και να αναδεικνύεται κορυφαίος παίκτης και να παραλαμβάνει το βραβείο του mvp από τον Ναξιώτη αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Τον προπονητή με τον οποίο θα πορευτούν στο υπόλοιπο της αγωνιστικής σεζόν ανακοίνωσαν οι Αετοί Βέροιας.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Διακρίσεων συνέχεια για το μπάσκετ των Κυκλάδων… Μετά την κλήση στην Μικτή Ομάδα U15-U16 Κυκλάδων - Κρήτης της Στεφανίας Δενεκαρία του Περιστεριώνα Τήνου, της Παναγιώτα Λεμπέση του ΑΟ Άνδρου και των αδελφών Έλενας και Εβελίνας Μπουτσάι του ΑΟ Μυκόνου ήρθε η σειρά ενός αγοριού να εκπροσωπήσει το νομό στο Χριστουγεννιάτικο καμπ της ΕΟΚ στη που θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο Πορταριάς από τις 27 έως τις 30 Δεκεμβρίου 2023.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Η ΑΕ Σαντορίνης ήταν η μεγάλη νικήτρια του τοπικού ντέρμπι με τον Ποσειδώνα Σαντορίνης, καθώς η ομάδα του Θοδωρή Μάμμου επικράτησε με σκορ 42-74 για τον Β’ όμιλο του ανδρικού πρωταθλήματος της ΕΣΚ Κυκλάδων.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Ένας διαιτητής του τοπικού Συνδέσμου των Κυκλάδων, ανέβηκε μετά την ανακοίνωση των σημερινών (6/12) αξιολογήσεων της ΟΔΚΕ από τη Γ’ στη Β’ εθνική, κάτι που σημαίνει πως από εδώ και στο εξής θα μπορεί να σφυρίζει αγώνες στην τρίτη τη τάξει εθνική κατηγορία μπάσκετ.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ
Σελίδα 1 από 194

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35