Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2024 14:45

“Κάτοικος” Λιβαδειάς ο Μιχάλης Πολυτάρχου, συμφώνησε και υπογράφει στον Εθνικό

Ο Εθνικός Λιβαδειάς θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Μιχάλη Πολυτάρχου.

Ο Ναξιώτης γκαρντ συμφώνησε σε όλα με τον σύλλογο του νομού Βοιωτίας και μετά τον Έσπερο Λαμίας που ξεκίνησε τη φετινή σεζόν θα… μετακομίσει 96 χιλιόμετρα νοτιότερα για να βοηθήσει το σύνολο του Νίκου Μάρκου να πετύχει τους στόχους του στον 2ο όμιλο της National League 1.

Μάλιστα, πληροφορίες του “SportCyclades” αναφέρουν πως απόψε το βράδυ (10/1) ο Πολυτάρχου θα συναντηθεί με τους διοικούντες τον σύλλογο και θα πέσουν και οι υπογραφές ανάμεσα στις δύο πλευρές!

Πέραν του οικονομικού, ο πρώην άσος της ΑΕΚ, του Ηρακλή, του Περιστερίου επέλεξε τον Εθνικό λόγω και της παρουσίας του έμπειρου φόργουορντ, του Τάσου Δημητριάδη που ήταν συμπαίκτες για δύο αγωνιστικές σεζόν (2016-17, 2017-18) στην ομάδα των δυτικών προαστίων με τον νυν προπονητή του Μίλωνα, τον Νίκο Καραγιάννη στην άκρη του πάγκου.

peristeri apomomi1

Εδώ, να σημειώσουμε πως ο Πολυτάρχου είχε κι άλλες ενδιαφέρουσες προτάσεις, όπως του Παλαιού Φαλήρου, του Ηλυσιακού και του Πανναξιακού ΑΟΚ , ωστόσο προτίμησε να συνεχίσει την πλούσια καριέρα του στη Λιβαδειά και να… γράψει μία ακόμη άνοδο στο άκρως μέχρι σήμερα πετυχημένο βιογραφικό του.

ΣΥΜΠΑΙΚΤΗΣ ΜΕ ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗ

Εκτός, όμως, του Δημητριάδη που προαναφέραμε στον Εθνικό θα έχει ως συμπαίκτη του έναν πρώην διεθνή καλαθοσφαιριστή. Ο λόγος για τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη, ο οποίος συνεχίζει ακόμα να “γράφει” χιλιόμετρα στην σπουδαία καριέρα του στο μπάσκετ που τον Δεκέμβρη του 2016, έγινε ο πρώτος Έλληνας που αγωνίστηκε στο κινέζικο πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης αφού είχε υπογράψει με την Κινγκντάο Ίγκλς.

Μάλιστα, το περασμένο Σάββατο ο πρώην άσος της Βίρτους Ρόμα, της Βαλένθια, του Ολυμπιακού, της Σπαρτάκ Αγ. Πετρούπολης, της Μπαρτσελόνα, του Παναθηναϊκός, της ΑΕΚ και της Λιέτουβος Ρίτας πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την φανέλα του Εθνικού στο παιχνίδι κόντρα στον Πανελλήνιο, όπου σημείωσε 16 πόντους με ένα εύστοχο τρίποντο, στην εντός έδρας ήττα της ομάδας του με σκορ 57-64.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares