Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου 2023 22:38

Παλαιό Φάληρο, Ηλυσιακός και Πανναξιακός ΑΟΚ στο “κάδρο” για τον Μιχάλη Πολυτάρχου

Σε μήλον της έριδος εξελίσσεται όπως κάθε μεταγραφική περίοδο ο Μιχάλης Πολυτάρχου.

Ο έμπειρος γκαρντ, ο οποίος πριν λίγο καιρό έλυσε την συνεργασία του με τον Έσπερο Λαμίαςστην Elite League όπου σε 7 συμμετοχές είχε 7,6 πόντους, 2,7 ριμπάουντ και 2,6 ασίστ, είναι ανάμεσα σε τρεις ομάδες των εθνικών κατηγοριών μπάσκετ.

Παλαιό Φάληρο από τον 1o όμιλο της National League 1 και Ηλυσιακός, Πανναξιακός ΑΟΚ από τον 2ο όμιλο της National League 2 προσπαθούν να εντάξουν τον Ναξιώτη καλαθοσφαιριστή στο ρόστερ τους για το υπόλοιπο της σεζόν.

Οι προτάσεις των παραπάνω ομάδων έχουν τεθεί επί τάπητος και ο Πολυτάρχου τις εξετάζει προσεκτικά. Όλα αυτά την στιγμή που η Νεανική Εστία Μεγαρίδας, η Δόξα Λευκάδας και η Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου φαίνεται πως έχουν βγει εκτός μάχης της διεκδίκησης του πρώην άσου της ΑΕΚ, του Περιστερίου και του Ηρακλή.

Γίνεται αντιληπτό ότι μέχρι τις 15 Ιανουαρίου που τελειώνουν οι μεταγραφές, όλα μπορούν να γίνουν. Οι επόμενες ημέρες είναι πολύ σημαντικές και ενδιαφέρουσες, αφού θα καθορίσουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας του σπουδαίου Κυκλαδίτη καλαθοσφαιριστή.

polytarxou metagrafi 2

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares