Τρίτη, 20 Αυγούστου 2024 14:30

Αποκαλυπτικός ο Μάκης Γκαγκάτσης - Τι είπε για Μαρινάκη, Μελισσανίδη, Αλαφούζο και Σαββίδη

Ο Μάκης Γκαγκάτσης στην συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΙ» εκτός από την αποκάλυψη για την ανάλυση όλων των αμφισβητούμενων φάσεων από τον νέο αρχιδιαιτητή, Στεφάν Λανουά, στάθηκε στα ζητήματα της έδρας της Εθνικής ομάδας, μίλησε για τον ίδιο και την επαγγελματική σχέση του με την ΕΠΟ και αναφέρθηκε εκ νέου στη σχέση του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Ιβάν Σαββίδη.

«Υπάρχει δωρεάν διάθεση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός του Καραϊσκάκης στην εθνική ομάδα. Στην ΑΕΚ ήταν 60.000 ευρώ το ενοίκιο για το παιχνίδι και 20.000 για κάθε προπόνηση. Πήγαινε αρκετά. Για τα δυο ματς του Nations League η ΕΠΟ θα γλυτώσει γύρω στις 300.000 ευρώ χάρις στον Ολυμπιακό και θέλω να ευχαριστήσω και τον κ. Βρούτση για το ΟΑΚΑ. Στο ΟΑΚΑ θα γίνει το ματς με την Αγγλία. Ο τελικός θα γίνει με κόσμο στις 17 Μαϊου. Το ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός».

Επίσης ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ εξέφρασε την πρόθεσή του να κατονομάσει και να καταγγείλει όποιον τον απειλήσει στο άμεσο ή έμμεσο μέλλον.

«Επειδή λειτουργώ θερμόαιμα, όποιος με απειλήσει, θα τον κατονομάσω και θα τον καταγγείλω», είπε χαρακτηριστικά ο Μάκης Γκαγκάτσης, μην κρύβοντας παράλληλα την απόφασή του να αμείβεται ως πρόεδρος της ΕΠΟ.

«Εγώ είμαι 41 ετών και θα πληρώνομαι. Δεν θα έφευγα από το σπίτι μου, να στερώ χρόνο από την σύζυγό μου και τα παιδιά μου, για να μην πληρώνομαι», τόνισε.

Ξεκινώντας τη συζήτηση και σε σχέση με τον Αστέρα Τρίπολης και την αρχική του στάση να μην κατέβει στο ματς με τον Παναθηναϊκό όπου εν τέλει κατέβηκε σχολίασε ότι «επικοινώνησε μαζί μου ο κ. Μπάκος που με ενημέρωσε για την απόφαση του Αστέρα να μην κατέβει. Φυσικά του εξήγησα του κ. Μπάκου πώς δεν είμαι υπεύθυνος για τους ορισμούς. Συμβάλλουν στην τοξικότητα (εννοεί τέτοια πράγματα). Δεν θα εμπλακώ σε ορισμούς ως πρόεδρος της ΕΠΟ.

Δεν μπορώ να πιστέψω πώς ένας διαιτητής και δη ελίτ μπορεί να επηρεαστεί. Είπα στους διαιτητές να αφήσουν έξω από το μυαλό τους οτιδήποτε έχει σχέση με ανακοινώσεις ή δημοσιεύματα. Για απόπειρα επηρεασμού δεν θα το έλεγα. Η κάθε ομάδα έχει τη δική της πολιτική (και τα δικά της media). Και οι τέσσερις ομάδες – το Big 4 – εξέφρασαν δυσαρέσκεια.

Το εάν έκανε κάποιο λάθος ο κ. Σιδηρόπουλος θα κριθεί. Ο κ. Λανουά με ενημέρωσε πώς θα ανεβουν αύριο (Τρίτη) το βράδυ οι αμφισβητούμενες φάσεις της αγωνιστικής. Είναι μέσα στη ζωή τα λάθη. Θα προστατέψουμε τους διαιτηρτές όσο μπορούμε. Ξεκινάμε ένα Πρωτάθλημα με τοξικότητα. Πριν καν ξεκινήσει.

Αισθάνομαι σαν πρόεδρος της ΚΕΔ. Μιλάμε μισή ώρα για τη διαιτησία. Δεν θα ασχοληθώ με ορισμούς ή τιμωρίες. Δεν θα μπορούσα άλλωστε. Για αυτό με πήρε ο κ. Λανουά. Για τα τεχνικά ζητήματα για την ανάλυση των φάσεων».

Για τη στήριξη του Ολυμπιακού τόνισε ότι «θα πρέπει να ρωτήσετε τον Ολυμπιακό. Μπορώ να σας πω ότι δεν με στήριξαν οι Παναθηναϊκός και ΑΕΚ. Διοικώ την ΕΠΟ χωρίς συμπράξεις. Μόνος μου και με ανθρώπους που έχω επιλέξει».

Για παλαιότερες δηλώσεις του για τον Βαγγέλη Μαρινάκη επισήμανε πώς τι να σχολιάσει για παλιά συνέντευξη και ότι «Και όταν ήταν πρόεδρος της Λίγκας συνεργαζόμασταν (με τον κ. Μαρινάκη) και τώρα. Η αθλητική δικαιοσύνη δεν μπορεί να φύγει από την ΕΠΟ.Εγώ είμαι ΠΑΟΚ και δεν θα το απαρνηθώ αυτό. Φυσικά και συνεργαζόμαστε μέχρι στιγμής καλά. Δεν έχω κανένα παράπονο από τον πρόεδρο της Λίγκας και ούτε αυτός από εμένα. Έχουμε πολύ καλή συνεργασία σε όλα τα θέματα. Υπερισχύει η ιδιότητά μου ως πρόεδρος της ΕΠΟ. Αυτή η διοίκηση ήρθε για να αλλάξει τα πράγματα προς το καλύτερο. Ήρθαν 3 άνθρωποι (ΚΕΔ). Ας τους αφήσουμε να δουλέψουν. Καταλαβαίνω την πίεση για τις ομάδες των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού. Καταλαβαίνω την πίεση που υπάρχει σε όλους». Για τα χρήματα που έχουν χάσει παίκτες δεσμεύτηκε πώς θα αρχίσει άμεσα κουβέντα.

Επίσης ανάμεσα στα άλλα είπε για:

Τον Μαρινάκη: Ολυμπιακός, θερμόαιμος και αυτό που έκανε πέρυσι δύσκολα θα επαναληφθεί από άλλη ελληνική ομάδα.

Τον Αλαφούζο:Ένας άνθρωπος κύριος που προσπαθεί για το 50-50. Αδικημένος από τον κόσμο του Παναθηναϊκού Έχει βάλει εννιαψήφιο αριθμό χρημάτων στην ομάδα. Υπήρχαν στιγμές που μπορεί να αισθάνεται αδικημένος. Να δώσει πίστωση σε αυτή την ΚΕΔ και θα κριθούμε στο τέλος.

Τον Μελισσανίδη: Αναμορφωτής και ευεργέτης της ΑΕΚ. Πέτυχε όσα δεν πέτυχε κανείς.

Τον Ηλιόπουλο: Δεν τον γνωρίζω προσωπικά. Προσπαθεί να κάνει το ακατόρθωτο: να ξεπεράσει τον Μελισσανίδη.

Τον Σαββίδη: Δεύτερος πατέρας. Αυτός με διαμόρφωσε ως άνθρωπο. Δεν θα ήμουν εδώ χωρίς αυτόν. Πάρα πολλές φορές μου έλεγε τα ελαττώματά μου και πώς λειτουργώ με βάση τα συναισθήματά μου.

Τον Βασίλη Γκαγκάτση: Πατέρας μου. Τον αγαπώ γιατί είναι ο πατέρας μου. Προσπάθησα να πάρω τα καλά του, να δω τα ελαττώματα του, να μην κάνω τα ίδια λάθη. Δεν είναι κοινή η πορεία μας. Εάν δεν ήταν πατέρας μου θα ήταν επίτιμος πρόεδρος της ΕΠΟ.

Το πώς θέλει να τον θυμούνται όταν θα κλείσει τη θητεία του στην ΕΠΟ: Για ισονομία, 4 δίκαια πρωταθλήματα και για προπονητικό για την Εθνική.

Πηγή: skgsports.gr

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares