Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024 20:01

H ανώτατη τιμητική διάκριση της Πολωνίας στον Πρόεδρο της ΕΟΕ Σπύρο Καπράλο

Η ανώτατη τιμητική διάκριση της Πολωνίας απονεμήθηκε στον Πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Σπύρο Καπράλο για την πολυετή και πολύπλευρη προσφορά του στο Ολυμπιακό κίνημα και για την επιτυχία των Ευρωπαϊκών Αγώνων Κρακοβία – Μαλοπόλσκα 2023.

Ο Σταυρός του Εθνικού Τάγματος Αξίας της Δημοκρατίας της Πολωνίας απονεμήθηκε στον κ. Καπράλο από τον Πρόεδρο της Πολωνίας Αντρέι Ντούντα, ένα χρόνο μετά τη διοργάνωση των Ευρωπαϊκών Αγώνων του 2023, ως ένδειξη της αναγνώρισης της Πολωνίας στο πρόσωπο του Προέδρου των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών.

«Είναι μεγάλη χαρά και προνόμιο που είμαστε στην Πολωνία, σχεδόν ένα χρόνο μετά τη μεγάλη επιτυχία των 3ων Ευρωπαϊκών Αγώνων στην Κρακοβία-Mαλοπόλσκα. Αυτό το βραβείο αποτελεί αναγνώριση των συλλογικών μας επιτευγμάτων και θα ήθελα να εκφράσω την ειλικρινή μου ευγνωμοσύνη στον Πρόεδρο Ντούντα για την ευγενική του πρόσκληση.

Ήμασταν τυχεροί που συνεργαστήκαμε τόσο στενά με έναν τόσο υποστηρικτικό αρχηγό κράτους και ελπίζω να είστε τόσο περήφανοι για τους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του περασμένου έτους όσο εμείς. Και φυσικά να μην ξεχνάμε την ολόψυχη υποστήριξη της Πολωνικής Κυβέρνησης, της Πολωνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, των αρχών της Κρακοβίας και της Μαλοπόλσκα και της Οργανωτικής Επιτροπής», είπε ο κ. Καπράλος.

Επίσης βραβεύτηκαν ο Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής των Ευρωπαϊκών Αγώνων 2023 Χασάν Αράτ και ο Πρόεδρος της WADA Βίντολντ Μπάνκα.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares