Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2024 23:17

Αύριο η έναρξη του Rhodes International Cycling Events με την στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

«Πετάλι στο… άπειρο» είναι ο τίτλος της φετινής 8ης διοργάνωσης των Διεθνών Ποδηλατικών Αγώνων Ρόδου, της κορυφαίας ποδηλατικής εκδήλωσης στην Ελλάδα με την σφραγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδηλασίας UCI και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας που πραγματοποιείται για 8η χρονιά στην Ρόδο, με την στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, Ποδηλατικό Όμιλο Ρόδου Rodilios Cycling Club και την εταιρία διοργάνωσης αθλητικών αγώνων «Sports Tours Hellas», το «8» παραπέμπει στο σύμβολο του απείρου και την ίδια στιγμή θυμίζει δρόμο, στροφές, προσπάθεια, γι’ αυτό ταιριάζει στην διοργάνωση που γεννήθηκε μέσα από την αγάπη για τον ποδηλατικό αθλητισμό, εξελίχθηκε σε αθλητικό θεσμό και συμπίπτει για τη Ρόδο με την έναρξη της νέας τουριστικής περιόδου.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στήριξε από την πρώτη στιγμή την προσπάθεια με τη δέσμευση να τοποθετήσει την Ρόδο στον παγκόσμιο χάρτη της ποδηλασίας, μια δέσμευση που σήμερα έχει γίνει πράξη, αφού η κορυφαία διεθνής ποδηλατική διοργάνωση προσελκύει στη Ρόδο 26 ομάδες με αθλητές από 17 χώρες από όλο τον κόσμο και διεξάγει 3 διεθνείς αγώνες. Συγκεκριμένα τους: 1. Visit South Aegean Islands, στις 2-3 Μαρτίου 2. Rhodes GP by Culture & Sports Organization στις 9 Μαρτίου και 3. International Tour of Rhodes, 14-17 Μαρτίου.

«Στους Διεθνείς Ποδηλατικούς Αγώνες είδαμε ένα όνειρο που θα χάριζε εξωστρέφεια στην Ρόδο και σύνδεση με τον άκρως ζωτικό για τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου τομέα του Τουρισμού. Κάθε χρόνο εξάλλου σηματοδοτούν την έναρξη της νέας τουριστικής περιόδου. Περισσότερο από κάθε τι άλλο όμως αναγνωρίσαμε ένα υγιές αθλητικό πρότυπο για τα παιδιά και τους νέους και ένα επιπλέον κίνητρο για τον στόχο της βιωσιμότητας που σχεδιάζουμε και υπηρετούμε.

Συγχαρητήρια σε όλους τους φορείς για τη συνεργασία που πάντα αποδίδει» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος με τις ευχές για καλή έναρξη και καλή επιτυχία στο μεγάλο αθλητικό γεγονός, που αποτελεί συνδιοργάνωση της Περιφέρειας και του Δήμου Ρόδου με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares