Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024 18:44

Κλήρωση Conference League: Με Ντιναμό Ζάγκρεμπ ο ΠΑΟΚ, με Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Ολυμπιακός

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ θα βρεθεί στον δρόμο του ΠΑΟΚ για τη φάση των 16 του Europa Conference League, ενώ ο Ολυμπιακός θα παίξει με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Το χέρι του Κώστα Κατσουράνη, ο οποίος ήταν ο επίσημος προσκεκλημένος της UEFA για την κλήρωση, έφερε την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και πάλι στην Ελλάδα (είχε αναμετρηθεί με την ΑΕΚ στα προκριματικά του Champions League το περασμένο καλοκαίρι με τον τραγικό χαμό του Μιχάλη Κατσούρη που δολοφονήθηκε κατά την επιδρομή χούλιγκαν της κροατικής ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια), αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, ενώ οι Ερυθρόλευκοι θα αναμετρηθούν με την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ελπίδες πρόκρισης
Η κλήρωση αφήνει πολλές ελπίδες στο ελληνικό ποδόσφαιρο για διπλή πρόκριση καθώς και οι δυο έχουν την προοπτική να περάσουν. Σίγουρα ο Ολυμπιακός έχει πιο βατό δρόμο καθώς στάθηκε τυχερός δεδομένου ότι έπεσε πάνω στην θεωρητικά πιο αδύναμη ομάδα απ' τους πιθανούς αντιπάλους του αποφεύγοντας Αστον Βίλα, Φιορεντίνα, Φενέρμπαχτσε, Λιλ. Και ο ΠΑΟΚ όμως μπορεί να πάρει την πρόκριση απέναντι σε μια καλή ομάδα, όπως είναι η Ντιναμό, που όμως δεν τρομάζει το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν την Πέμπτη 7 Μαρτίου και οι ρεβάνς την Πέμπτη 14 Μαρτίου. Οι ώρες θα ανακοινωθούν αργότερα από την UEFA.

Ο ΠΑΟΚ ως ισχυρός στην κλήρωση καθώς τερμάτισε πρώτος σε όμιλο του Conference, θα δώσει τη ρεβάνς στην Τούμπα και το πρώτο παιχνίδι στην Κροατία. Αντιθέτως, ο Ολυμπιακός ως ανίσχυρος καθώς προκρίθηκε μέσω των πλέι οφ, θα δώσει το πρώτο παιχνίδι στο Γ. Καραϊσκάκης και τη ρεβάνς εκτός έδρας, πιθανότατα όχι στο Ισραήλ λόγω πολέμου.

Ο τελικός θα διεξαχθεί στην OPAP Arena την Τετάρτη 29 Μαΐου.

Τα ζευγάρια των 16 του Conference League
Σερβέτ - Βικτόρια Πλζεν
Άγιαξ - Άστον Βίλα
Μόλντε - Κλαμπ Μπριζ
Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ - Φενέρμπαχτσε
Ντίναμο Ζάγκρεμπ - ΠΑΟΚ
Στουρμ Γκρατς - Λιλ
Μακάμπι Χάιφα - Φιορεντίνα
Ολυμπιακός - Μακάμπι Τελ Αβίβ

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares