Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2023 12:27

Champions League: Σοκ για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Έμεινε εκτός Ευρώπης!

Ο… κατήφορος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο φετινό Champions League ολοκληρώθηκε με ήττα από την Μπάγερν Μονάχου (0-1) στο “Ολντ Τράφορντ”. Η Κοπεγχάγη επικράτησε της Γαλατάσαραϊ (1-0) και πήρε ιστορική πρόκριση στους “16” της διοργάνωσης, ακολουθώντας τους Βαυαρούς – Το “εισιτήριο” για τους “32” του Europa League πήρε η τουρκική ομάδα.

Η φετινή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Champions League ήταν μια… απογοήτευση και η τελευταία θέση στον 1ο όμιλο της ανήκει δικαιωματικά. Ευρωπαϊκός αποκλεισμός για την ομάδα του Τεν Χάαγκ, που ηττήθηκε στο “Ολντ Τράφορντ” από την Μπάγερν Μονάχου και είδε την Κοπεγχάγη να ακολουθεί τους Βαυαρούς στους “16” της χρυσοφόρας διοργάνωσης. Οι Δανοί νίκησαν εντός έδρας την Γαλατάσαραϊ με 1-0 και έστειλαν τους Τούρκους στους “32” του Europa League, παίρνοντας την παρθενική τους πρόκριση στους “16” της διοργάνωσης.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπάγερν Μονάχου 0-1

Αν και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπήκε με ενθουσιασμό στο ματς, η Μπάγερν Μονάχου υπερείχε αγωνιστικά στο πρώτο ημίχρονο, έχοντας την κατοχή της μπάλας και ευκαιρίες στα αντίπαλα καρέ. Μάλιστα, στο 27′ ο Σανέ πέρασε τη… μισή Γιουνάιτεντ αλλά έκανε πάσα ενώ είχε ελεύθερο πεδίο να εκτελέσει και η άμυνα των Άγγλων έδιωξε. Λίγο μετά, ο ίδιος παίκτης δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την μπαλιά του Κομάν και να σκοράρει από κοντά. Στο 37′ η ομάδα του Τεν Χάαγκ είχε αναγκαστική αλλαγή, με τον Έβανς να περνάει στη θέση του Μαγκουάιρ, που δεν μπόρεσε να συνεχίσει.

Έχοντας το κίνητρο για τη νίκη, η Γιουνάιτεντ έβγαζε μια μεγαλύτερη διάθεση αλλά αδυνατούσε να απειλήσει. Καλύτερή της στιγμή, ένα σουτ του Μπρούνο φερνάντες, με την μπάλα να περνάει για λίγο άουτ. Αντίθετα η Μπάγερν είναι αυτή που βρήκε το γκολ στο 71’ όταν από ωραία συνεργασία και πανέξυπνη ασίστ του Κέιν, ο Κομάν βρέθηκε σε θέση βολής και με άψογο πλασέ έκανε το 0-1. Οι γηπεδούχοι επιχείρησε να βγάλουν αντίδραση, είχε μια επικίνδυνη στιγμή με τον Νταλότ αλλά δεν απέφυγαν την ήττα.

Κοπεγχάγη – Γαλατάσαραϊ 1-0

Το πρώτο ημίχρονο στο Κοπεγχάγη – Γαλατάσαραϊ είχε… όλα τα καλά. Καλό ρυθμό, δυνατές “μονομαχίες”, χαμένες ευκαιρίες, αλλά του έλειψε το πιο σημαντικό, το γκολ από τις δυο ομάδες.

Η Γαλατάσαραϊ έριξε στο δεύτερο μέρος ό,τι “όπλο” είχε, βάζοντας Ζίγιες, Μέρτενς και Μπακαμπού, προκειμένου να φτάσει στο γκολ της νίκης. Οι γηπεδούχοι όμως ήταν αυτοί που έφτασαν στο γκολ που τους έδωσε την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Στο 58′ οι Δανοί αναπτύχθηκαν υποδειγματικά και ο Λέραγκερ τους έδωσε το “εισιτήριο” που τόσο πολύ έψαχναν.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares