Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2023 22:59

Euroleague: Η Μονακό και ο Τζέιμς «πλήγωσαν» τον Ολυμπιακό

Η Μονακό επικράτησε του Ολυμπιακού με 85-77 στο Πριγκιπάτο για την 11η αγωνιστική της Euroleague. Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μάικ Τζέιμς, οι Μονεγάσκοι ανέβηκαν στο 7-4 στην κατάταξη, την ώρα που οι Πειραιώτες υποχώρησαν στο 6-5.

Ο Ολυμπιακός πάλεψε μέχρι τέλους στη δύσκολη έδρα της Μονακό. Έφτασε πολύ κοντά σ’ ένα σπουδαίο διπλό στην Euroleague, ωστόσο ο Μάικ Τζέιμς είχε διαφορετική άποψη.

Ο Αμερικανός γκαρντ βγήκε μπροστά στα τελευταία λεπτά, όταν η μπάλα “έκαιγε” και εκτέλεσε τους Πειραιώτες, χαρίζοντας την έβδομη νίκη στη Μονακό και υποχρεώνοντας τον Ολυμπιακό στην έκτη φετινή ήττα του στη διοργάνωση.

Ο Τζέιμς έκλεισε το παιχνίδι με 24 πόντους (5/8 δίποντα, 2/6 τρίποντα, 8/10 βολές) και με έξι ασίστ για ένα λάθος. Κορυφαίοι για τους Πειραιώτες ήταν οι Κάνααν (20π.) και Πίτερς. Ο Αμερικανός γκαρντ ήταν εκπληκτικός στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο στη συνέχεια χρεώθηκε με φάουλ και πέρασε σχεδόν απαρατήρητος στο δεύτερο μέρος.

Όσον αφορά τον Αμερικανό φόργουορντ, ακολούθησε αντίθετη διαδρομή, καθώς ήταν κακός στο πρώτο μέρος, αλλά από τους κορυφαίους των Πειραιωτών στο δεύτερο.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares