Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2022 16:53

Δυνατά ντέρμπι στα προημιτελικά του Champions League [pic]

Ματσάρες στα προημιτελικά του Champions League! Τσέλσι - Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Σίτι - Ατλέτικο Μαδρίτης, Βιγιαρεάλ - Μπάγερν και Λίβερπουλ - Μπενφίκα! Αναλυτικά το «δέντρο» μέχρι το Παρίσι!

Ματσάρες στα προημιτελικά του Champions League! Η κάτοχος του τροπαίου Τσέλσι, θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης στα προημιτελικά του θεσμού, σε ένα repeat των περσινών ημιτελικών! Ξανά στο Μάντσεστερ θα βρεθεί η Ατλέτικο Μαδρίτης του Ντιέγκο Σιμεόνε η οποία κληρώθηκε με τη Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα!

Χαμόγελα για Μπάγερν και Λίβερπουλ, καθώς οι Βαυαροί θα αντιμετωπίσουν τη Βιγιαρεάλ, ενώ οι «κόκκινοι» του Γιούργκεν Κλοπ θα βρουν μπροστά τους την Μπενφίκα.

Παράλληλα, εκτός από τα ζευγάρια των προημιτελικών, η κληρωτίδα έβγαλε και το αναλυτικό δέντρο της διοργάνωσης μέχρι τον τελικό του Παρισιού στις 22/5. Πιο συγκεκριμένα, ο νικητής του ζευγαριού Τσέλσι – Ρεάλ Μαδρίτης θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τον νικητή του ζευγαριού Μάντσεστερ Σίτι – Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ από την άλλη ο νικητής του Βιγιαρεάλ – Μπάγερν θα παίξει στους «4» με τον νικητή του Μπενφίκα – Λίβερπουλ.

Στις 5 και 6 Απριλίου τα πρώτα παιχνίδια, στις 12 και 13 οι ρεβάνς. Στις 26 και 27 Απριλίου οι πρώτοι αγώνες των ημιτελικών, στις 3 και 4 Μαϊου οι ρεβάνς.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης πως Τσέλσι και Ρεάλ άλλαξαν έδρες για τα παιχνίδια τους, καθώς η Βασίλισσα δεν γίνεται να αγωνιστεί το ίδιο διήμερο στη Μαδρίτη με την Ατλέτικο, με τους «ροχιμπλάνκος» να επωφελούνται και να παίρνουν το εντός έδρας παιχνίδι για τη ρεβάνς, σε αντίθεση με την ομάδα του Ανσελότι που θα αγωνιστεί στο Λονδίνο για το δεύτερο παιχνίδι.

Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια:

Τσέλσι – Ρεάλ Μαδρίτης

Μάντσεστερ Σίτι – Ατλέτικο Μαδρίτης

Βιγιαρεάλ – Μπάγερν

Μπενφίκα – Λίβερπουλ

 

 

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares