Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2021 13:10

Η Ρεάλ απέδρασε από το Μιλάνο!

Με σκόρερ τον Ροντρίγκο στο 89' η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε 1-0 της Ίντερ και πέτυχε μία μεγάλη νίκη στο Μιλάνο - 16 τελικές, μηδέν γκολ για τους «νερατζούρι»...

Το ματς στο «Τζουζέπε Μεάτσα» όδευε ολοταχώς προς τη «λευκή» ισοπαλία. Όλοι λογάριασαν χωρίς τον… Ροντρίγκο όμως. Η «χρυσή» αλλαγή του Αντσελότι (μπήκε στη θέση του Λούκας στο 65′) σκόραρε στο 89′ και έδωσε μία σπουδαία νίκη στη Ρεάλ με σκορ 1-0 επί της Ίντερ!

Αποτέλεσμα φυσικά το οποίο μετατρέπει τη «Βασίλισσα» σε απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση της πρωτιάς στον 4ο όμιλο του Champions League.

Μπορεί η Ίντερ να είχε συνολικά 16 τελικές στον αγώνα, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Ούτε με τον Σκρίνιαρ στο 9′, ούτε με τον Μπρόζοβιτς στο 37′, ούτε με την κεφαλιά του Τζέκο στο 53′.

Λυτρωτής για τη «Βασίλισσα» ήταν τελικά ο Ροντρίγκο. Ο Κάρλο Αντσελότι τον πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στη θέση του Λούκας και ο Βραζιλιάνος επιθετικός με γκολ στο 89′ έδωσε την υπερπολύτιμη νίκη στη Ρεάλ. Ο Καμαβινγκά πάσαρε σωστά και ο Ροντρίγκο σούταρε με τη μία νικώντας τον Χαντάνοβιτς για το τελικό 1-0 υπέρ των Ισπανών.

Η εξαιρετική παράδοση της Ρεάλ κόντρα στην Ίντερ λοιπόν συνεχίστηκε. Αυτή τη φορά όμως συνοδεύτηκε και από ένα δραματικό φινάλε…

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Νταρμιάν (55’Ντάμφρις), Ντε Φράι, Μπαζτόνι, Πέρισιτς (55’Ντι Μάρκο), Μπαρέλα (84’Βεσίνο), Μπρόζοβιτς, Τσαλχάνογλου (65’Βιδαλ), Ντζέκο, Λαουτάρο Μαρτίνες (65’Κορέα)

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κουρτουά, Νάτσο, Αλάμπα, Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Κασεμίρο, Μόντριτς (80’Καμαβινγκά), Βαλβέρδε, Λούκας Βάσκεθ (65’Ροντρίγκο), Βινίσιους (92’Ασένσιο), Μπενζεμά

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares