Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2013 12:53

ΑΜΣ Φιλωτίου: Ευχαριστήρια για ''ΧΟΙΡΟΣΦΑΓΙΑ 2013''

Ο ΑΜΣ Φιλωτίου εξέδωσε ευχαριστήριες επιστολές για όλους όσους βοήθησαν για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης ΧΟΙΡΟΣΦΑΓΙΑ 2013.

Προς: οικογένεια Σταματίου Καλαβρού

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Μορφωτικού Συλλόγου Φιλωτίου «Ο ΖΕΥΣ» θα ήθελε να ευχαριστήσει την οικογένεια του αείμνηστου Σταματίου Καλαβρού για την παραχώρηση του χώρου (κατάστημα) στη Γέφυρα στο Φιλώτι όπου και πραγματοποιήθηκε η πολιτιστική εκδήλωση «ΧΟΙΡΟΣΦΑΓΙΑ 2013». Χωρίς τη βοήθεια τους θα ήταν αδύνατη η πραγματοποίηση της εκδήλωσης. NAXOS Katsonis 200x100

Προς: Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Μορφωτικού Συλλόγου Φιλωτίου «Ο ΖΕΥΣ» θα ήθελε να ευχαριστήσει τη Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για την όλη υποστήριξη που παρείχε στο σύλλογο μας για μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε με επιτυχία τη πολιτιστική εκδήλωση «ΧΟΙΡΟΣΦΑΓΙΑ 2013». Χωρίς τη βοήθεια τους θα ήταν αδύνατη η πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Προς: Κρεοπωλεία

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Μορφωτικού Συλλόγου Φιλωτίου «Ο ΖΕΥΣ» θα ήθελε να ευχαριστήσει τους ιδιοκτήτες των κρεοπωλείων του Φιλωτίου, Βρούτση Ειρήνη – Βρούτσης Ιωάννης (Κρεοπωλείο Ειλικρίνεια), Κρασσάς Ηλίας (Κρεοπωλείο Ο Καραβασιολιός), Μάκαρης Σπυρίδωνας (Κρεοπωλείο Ο Μάκαρης), Προμπονά Ιωάννη (Κοντογιάννης) αλλά και εκείνων της Χώρας Αφοί Μανδηλαρά, Αφοί Σ. Σιδερή, Καπαρέλη Κωνσταντίνου, Λεγάκης Δημήτριος και Παραβατός Γεώργιος του Ιωάννη για τις προσφορές τους στο σύλλογο για τη πολιτιστική εκδήλωση «ΧΟΙΡΟΣΦΑΓΙΑ 2013». Χωρίς τη βοήθεια τους θα ήταν αδύνατη η πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

 ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ                  

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares