Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024 15:41

Έρχονται εκλογές και αλλαγές στον ΑΣ Ίου

Στις 30 Μαΐου θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας διοίκησης του ΑΣ Ίου σύμφωνα με την απόφαση που λήφθηκε στη Γενική Συνέλευση του συλλόγου.

Η υποτονική λειτουργία του συλλόγου τα τελευταία χρόνια είναι κάτι που απασχολεί ανθρώπους που θέλουν να προσφέρουν στον αθλητισμό του νησιού και όπως όλα δείχνουν θα υπάρξει σημαντική ανανέωση στο διοικητικό σχήμα, αφού ήδη έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από νέα πρόσωπα για την διοίκηση.

Μέχρι τις 28 Μαϊου, όπου ολοκληρώνεται η διαδικασία κατάθεσης υποψηφιοτήτων υπάρχει μία άτυπη συζήτηση στο νησί προκειμένου αν βρεθεί η καλύτερη λύση για το μέλλον του συλλόγου.

Η σχετική ανακοίνωση:

Το Δ.Σ του Συλλόγου στην τακτική συνέλευση του στις 18/05/2024 με βάση το καταστατικο του αποφάσισε την προκήρυξη εκλογών για την ανάδειξη νέου Προέδρου , μελών Δ.Σ και Εξελεγκτικής επιτροπής.
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΚΛΟΓΩΝ
30/05/2024
Τα ψηφοδέλτια διαιρούνται σε δυο επιμέρους τμήματα .Στο πρώτο τμήμα το οποίο τίθεται στο επάνω μέρος του ψηφοδελτίου , αναγράφονται με αλφαβητική σειρά τα ονόματα των υποψηφίων προέδρων.
Στο δεύτερο τμήμα , αναγράφονται επίσης με αλφαβητική σειρά τα ονοματεπώνυμα των υποψηφίων μελών του οργάνου.
Το ψηφοδέλτιο θα αναρτηθεί μετα την ολοκλήρωση των υποψηφιοτήτων μέχρι και τις 28/05/2024.
Δηώσεις υποψηφίων στην Γ. Γραμματεα Αρτέμη Κατερίνα
και στο email του Συλλόγου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares