Τρίτη, 22 Μαρτίου 2022 16:44

ΔΑΠΠΟΣ: Οι διοργανώσεις που άλλαξαν το επίπεδο και το ευχαριστώ του Βασίλη Αλαφούζου

Ο ΔΑΠΠΟΣ πρωτοπόρησε και φέτος, αφού ήταν ο μοναδικός δημοτικός οργανισμός σε όλες τις Κυκλάδες που διοργάνωσε δύο υψηλού επιπέδου τοπικά πρωταθλήματα, δίνοντας την ευκαιρία σε πάνω από 200 ερασιτέχνες αθλητές να συμμετάσχουν σε οργανωμένους αγώνες, έχοντας στόχο και κίνητρο.

Με την διεξαγωγή των τελικών έπεσε η αυλαία στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου ''Dappos Sunday League'' και το πρωτάθλημα μπάσκετ ''Basketaki Santorini League'', με όλους τους συμμετέχοντες να αποδίδουν τα εύσημα στους διοργανωτές, καθώς και τα δύο πρωταθλήματα στέφθηκαν από απόλυτη επιτυχία.

Παρόλο που η επιχορήγηση του από τον Δήμο Θήρας έχει μειωθεί σημαντικά, παράλληλα με τα πρωταθλήματα και μετά το πέρας αυτών, ο ΔΑΠΠΟΣ «τρέχει» αρκετές δράσεις και όπως διαμηνύεται συχνά από τα επίσημα χείλη όπως αυτά του προέδρου Βασίλη Αλαφούζου τα καλύτερα έρχονται...

Μετά και το τέλος του ''Basketaki Santorini League'' ο πρόεδρος του ΔΑΠΠΟΣ, κ. Βασίλης Αλαφούζος εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Τα τελευταία δύο Σαββατοκύριακα είχαμε τη χαρά να δούμε να ολοκληρώνονται με επιτυχία δύο από τα "παιδιά" μας που αποτελούν εξαρχής στρατηγική επιλογή για την ενίσχυση του ερασιτεχνικού αθλητισμού στο νησί.
Το Dappos Sunday League και το Basketaki Santorini League με τη συμμετοχή περισσότερων από 200 ερασιτέχνες αθλητές έδειξαν κάτω από αντίξοες υγειονομικές συνθήκες ότι έχουν θέση στα αθλητικά δρώμενα της Σαντορίνης.
Η οργανωμένη συμμετοχή των δημοτών σε αθλητικές εκδηλώσεις εξασφαλίζει από τα προφανή οφέλη της άθλησης μια σταθερή βάση για την ανάπτυξη του αθλητικού πολιτισμού που τόσο χρειαζόμαστε.
Θα ήθελα να συγχαρώ και να ευχαριστήσω θερμά όλους τους αθλούμενους συνδημότες μας που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη και τη συμμετοχή τους!
Η υποδειγματική αθλητική συμπεριφορά της συντριπτικής πλειοψηφίας σε όλη τη διάρκεια των πρωταθλημάτων σας καθιστά νικητές όλους!
Συγχαρητήρια
στους πρωταθλητές ΑΕΤΟ και ΛΥΚΟΥΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ!
Ευχαριστώ από καρδιάς τους εργαζομένους, τους εθελοντές και το basketaki.com που συνέβαλαν τα μέγιστα για την αναβάθμιση των δύο πρωταθλημάτων!
Ευχαριστώ θερμά όλα τα ΜΜΕ και ιδιαίτερα το VOLCANO TV - ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ και το sportcyclades που στήριξαν έμπρακτα τις διοργανώσεις.
Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και σίγουρα η όρεξη όλων άνοιξε για περισσότερη δουλειά και μεγαλύτερες εκπλήξεις για την επόμενη αγωνιστική περίοδο!

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares