Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2021 01:11

Φολέγανδρος - Βενιανάκης: Να ζητήσουν μια συγνώμη που δεν έχει γίνει τίποτα για τις αθλητικές υποδομές

Τόσο το 2020, όσο και το 2019, αλλά και παλαιότερα έχουμε αναφερθεί στο μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Φολέγανδρος σχετικά με τους αθλητικούς χώρους, αφού στο όμορφο κυκλαδονήσι δεν υπάρχει καμία δομή.

Η πρόσφατη επίσκεψη του Περιφέρειαρχη Κ. Χατζημαρκου και του Επαρχου Θήρας Κ. Δαρζεντα στην Φολέγανδρο για την έναρξη της σχολικής χρονιάς δεν συνοδεύτηκε με ευχάριστα νέα για τα όσα είχαν εξαγγελθεί για τις αθλητικές εγκαταστάσεις και αυτό σχολιάστηκε αρνητικά από τον Χρήστο Βενιανάκη, που έκανε την εξής ανάρτηση:

Χαιρετίζω την παρουσία του Περιφέρειαρχη Κ. Χατζημαρκου και του Επαρχου Θήρας Κ. Δαρζεντα στην Φολέγανδρο για την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Όμως, πέρυσι, από τα χείλη του χωρικού Αντιπεριφεριαρχη Κ. Λεονταριτη, κατά την επίσκεψη του στην Φολέγανδρο, είχαμε λάβει όλες τις διαβεβαιώσεις ότι, εντός του 2021 θα έχουν τελειώσει οι βελτιώσεις των υφιστάμενων αθλητικών εγκαταστάσεων και η δημιουργία δύο νέων γηπέδων (7χ7 και γήπεδο Τενις) στην Φολέγανδρο.

Σήμερα, 13 Σεπτεμβρίου, στην έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, και ενώ το 2021 εκπνεει σε λίγους μόλις μήνες, μάθαμε από τα χείλη του Περιφέρειαρχη Νοτίου Αιγαίου ότι, ναι μεν έχουν προχωρήσει οι διαδικασίες, δεν έχουμε όμως φτάσει στο σημείο να ξεκινήσει κανένα από τα έργα. Το έργο δε, των δύο νέων γηπέδων, δεν έχει πάρει ακόμα αρχιτεκτονική άδεια!!!

Θα περίμενα λοιπόν, από τους αρμόδιους που παραβρέθηκαν στο Νησί μας, και τους ευχαριστούμε για αυτό, να έχουν το Πολιτικό σθένος και μπροστά στα παιδιά μας, να ζητήσουν μια συγνώμη για τις υποδομές που στερούνται εδώ και χρόνια, αντί να τους λένε για την πολύ καλή χρονιά του Τουρισμού στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαιου.

Υ. Σ.1 Στις φωτιγραφιες εμφανίζονται οι αθλητικές εγκαταστάσεις της Φολεγάνδρου στην σημερινή τους κατάσταση.

Υ. Σ.2 Περιμένω μέχρι 31/12 να δω την εξέλιξη των περσινών εξαγγελιων και διαβεβαίωσεων για να κάνουμε ταμείο.

Υ. Σ.3 Όσοι Θεσμικοί της Περιφερειας, προβάλουν ή κάνουν λόγο, για την ταλαιπωρία που υπέστησαν για να φτάσουν σε ένα μικρό Νησί της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, τους καλώ να υποβάλουν την παραίτηση τους, καθώς, η ταλαιπωρία των μόνιμων κατοίκων σε αυτά τα Νησιά είναι συνεχής επί σειρά ετών κάθε χειμώνα, ενίοτε και το καλοκαίρι (βλ. Σικινος, Ανάφη, Θηρασια κλπ).

Υ Σ.4 Κάτι που έχω γράψει κατ' επανάληψη, η Φολέγανδρος είναι το μοναδικό Νησι σε όλο το Αιγαίο που δεν έχει έστω ένα μικρό γήπεδο 5χ5 οργανωμένο για τα παιδιά της. Αυτό από μόνο του είναι Ντροπή.

Υ. Σ.5 Μην φανταστεί κανείς ότι δίνω βάρος στα μικρά επειδή τα μεγάλα προβληματα είναι λυμένα η προχωράνε, τουναντίον..... Και σταματάω εδώ.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares