Δευτέρα, 27 Μαΐου 2024 13:30

Λεονταρίτης για το Στάδιο Κλασικού αθλητισμού στη Βάρη: «Μεγάλη ικανοποίηση που καλύπτουμε ένα τεράστιο κενό στο χώρο του αθλητισμού»

Ολοκληρώθηκε το πολυαναμενόμενο Στάδιο Κλασικού Αθλητισμού στη Βάρη με το αποτέλεσμα να ξεπερνά κάθε προσδοκία. Τι δήλωσε ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γ. Λεονταρίτης.

Μετά από 25 χρόνια έλλειψης αυτής της απαραίτητης αθλητικής υποδομής, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου κάλυψε αυτή την μεγάλη ανάγκη χρηματοδοτώντας και υλοποιώντας αυτό το έργο – παρακαταθήκη για τη Σύρο, η οποία σήμερα αποκτά για πρώτη φορά στάδιο με συνθετικό ταρτάν με την εικόνα του να είναι άκρως εντυπωσιακή.

Οι εργασίες που απομένουν λίγο πριν ανοίξει τις πόρτες του για να υποδεχτεί τόσο τους λάτρεις του κλασικού αθλητισμού, όσο και όλους τους Συριανούς είναι η διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου, όπου θα γίνει φύτευση περιμετρικά του σταδίου καθώς και κάποιες παρεμβάσεις στα αποδυτήρια κάτω από την εξέδρα.

Το Στάδιο κλασικού αθλητισμού μπορεί να φιλοξενήσει όλα τα αθλήματα, εκτός από αυτά της σφυροβολίας, του ακοντίου και της δισκοβολίας, τα οποία θα φιλοξενηθούν σε χώρο εκτός του Σταδίου όπου θα μπορούν να διεξάγονται με ασφάλεια.

Επίσης έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει θεματικά μίτινγκ αθλητισμού, Πανελλήνιου, Πανευρωπαϊκού και Παγκόσμιου βεληνεκούς συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο και στην τουριστική προβολή της Σύρου μέσω του αθλητικού τουρισμού.

Ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γ. Λεονταρίτης σε δήλωσή του για το έργο αναφέρει :

«Αισθάνομαι μεγάλη ικανοποίηση που καλύπτουμε ένα τεράστιο κενό στο χώρο του αθλητισμού, καθώς για 25 χρόνια η Σύρος στερούνταν Σταδίου Κλασικού Αθλητισμού.
Με σχέδιο, πείσμα και υπομονή ολοκληρώσαμε το έργο παρά τις πολλές δυσκολίες που προέκυπταν συνεχώς.
Είναι υπέροχο να κοιτάς τους συμπολίτες σου στα μάτια γνωρίζοντας ότι υλοποιούνται όλες οι υποσχέσεις – δεσμεύσεις που δόθηκαν προς αυτούς.
Κλείνοντας, καλώ όλους τους χρήστες αυτού του αθλητικού «στολιδιού» που τόσα χρόνια στερηθήκαμε, να το διαφυλάττουν ως «κόρην οφθαλμού».
Καλορίζικο! »

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares