Πέμπτη, 09 Σεπτεμβρίου 2021 19:59

Γιώργος Φώσκολος: Ευχαριστώ και μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού

Το δικό του χαρακτηριστικό μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού έστειλε μέσω ανάρτησης του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο Συριανός Παράγοντας, Γιώργος Φώσκολος.

Ο Γιώργος Φώσκολος αν και εμβολιασμένος νόσησε με κορονοϊό, περνώντας όμως με ελαφρά συμπτώματα την περιπέτεια υγείας, πράγμα που ο ίδιος αποδίδει στον εμβολιασμό.

Αναλυτικά, έγραψε: 

“Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τους ανώνυμους και επώνυμους φίλους ,τον κάθε ένα ξεχωριστά ,για την απεριόριστη αγάπη τα πολλά μηνύματα και την ανιδιοτελή συμπαράσταση τους.

Επίσης αισθάνομαι την υποχρέωση ,σε αυτή την κρίσιμη φάση ,να απευθύνω ένα μήνυμα που πηγάζει από την εμπειρία της ολιγοήμερης περιπέτειας μου.

Ο μόνος τρόπος για να βγούμε από αυτόν τον εφιάλτη είναι ο εμβολιασμός .Η ευθύνη μας ως άνθρωποι είναι να το δεχτούμε, χωρίς αυτό τα συμπτώματα του ιού είναι πολύ χειρότερα και πολύ επώδυνα .

Όπως είχε πει ο μεγάλος ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ , η πέτρα , το σίδερο ,το ατσάλι δεν αντέχουν ,ο άνθρωπος όμως αντέχει αν πειθαρχήσουμε και ακούμε τους ειδικούς θα βγούμε πιο δυνατοί . Να είμαστε όλοι καλά ,γέροι και δυνατοί .”

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

AKADIMIES PANNAXIAKOS

BANNER PAS NAXOU 2021

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2022 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares