Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου 2011 09:18

Που συνεχίζουν την καριέρα τους τα δικά μας παιδιά

arianoytsos

Όλοι γνωρίζουμε ότι η μοίρα των Παριανών νεαρών ποδοσφαιριστών, όταν τελειώσουν το Λύκειο είναι κοινή.

{div float:left}{/div}Ανάλογα σε ποια πόλη συνεχίζουν τις σπουδές τους, ψάχνουν παράλληλα και την ανάλογη ομάδα ποδοσφαίρου για να στεγάσουν τα ποδοσφαιρικά τους όνειρα και να εξακολουθήσουν να κάνουν το αγαπημένο τους χομπυ. Τα πράγματα δεν είναι καθόλου εύκολα για τα παιδιά, δεδομένου του λιγοστού τους χρόνου, αλλά και των αποστάσεων που έχουν να διανύσουν καθημερινά για τις προπονήσεις. Όμως η αγάπη γι αυτό που κάνουν, υπερπήδα τα εμπόδια και οι περισσότεροι συνεχίζουν την καριέρα τους και μάλιστα σε όχι ευκαταφρόνητες ομάδες και σε ανταγωνιστικά πρωταθλήματα. Διαβάστε παρακάτω ότι πληροφορίες συλλέξαμε για τα παιδία. Θέλουμε να ξέρουν ότι όλοι οι ποδοσφαιρανθρωποι του νησιού, πάντα ενδιαφερόμαστε γι αυτούς και πάντα στις αθλητικές εφημερίδες κοιτάζουμε τα ρεπορτάζ των ομάδων τους με την αγωνία να διαβάσουμε τα ονόματα τους.


ΤΑ ΠΑΡΙΑΝΟΠΟΥΛΑ by sportcyclades

{div float:left}{/div}Ξεκινάμε με τον ΑΓΓΕΛΟ ΜΠΑΜΠΟΥΝΗ, ο οποίος μετά από μια επιτυχημένη χρονιά στον Παλληνιακο, που τερμάτισε πέμπτος στην Α κατηγορία ανατολικής Αττικής, φέτος πήρε προαγωγή στην Δ εθνική και συγκεκριμένα στον Αήττητο Σπάτων. Αγωνίζεται στον ένατο όμιλο και ο ΑΓΓΕΛΟΣ δείχνει να καθιερώνεται βασικός μετά από τις πολύ καλές εμφανίσεις του. Στον ίδιο όμιλο έχουμε πολύ δυνατή εκπροσώπηση, αφού παίζουν επίσης ο ΠΑΥΛΟΣ ΜΠΑΛΚΑΣ στον Εθνικό Πειραιώς, ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΜΠΑΣΗΣ στον Αστέρα Βάρης και οι ΟΡΕΣΤΗΣ ΜΑΝΕΚΑ και ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΑΤΖΑΡΑ στην Ολυμπιάδα Κερατσινίου. Ο Παύλος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και σιγά-σιγά μπαίνει στην πρώτη ομάδα, ο Βαγγελης μετά την επιτυχημένη του πορεία στους νέους του Ολυμπιακού και μια περιπλάνηση του στην επαρχία, ενισχύει τον Αστέρα, ενώ οι Ορέστης και Ανδρέας αφού πέρυσι έπαιξαν στη ομάδα νέων του Εθνικού Αστέρα, φέτος προσπαθούν να διακριθούν με τα χρώματα της πρωτάρας στη Δ Εθνική Ολυμπιάδας. Στην Δ Εθνική και συγκεκριμένα στην Ελάσσονα αγωνίζεται και ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΡΙΑΝΟΥΤΣΟΣ, που ακολουθησε τον προπονητή του στον Ολυμπιακό Αλέκο Αλεξανδρή. Ο ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΒΟΥΣΟΥΛΑΣ μετά τον Φωστήρα και την Αταλάντη, τώρα παίζει στην ισχυρή Μάχη Μαραθώνα στο πρωτάθλημα Α ΕΣΚΑΝΑ, ενώ στο ίδιο πρωτάθλημα συμμετέχει και ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ με τα Γλυκά Νερά. Τα αδέλφια ΝΙΚΑ συνεχίζουν το ποδόσφαιρο, ο μεν Ανδρέας στους εφήβους του Ελπιδοφόρου ο δε Κώστας στον Οδυσσέα Αναγέννησης. Στην Α ΕΠΣΑ με τα χρώματα του Ηρακλείου αγωνίζεται ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ενώ πρωταθλητισμό στην Α ΕΠΣΠ με τον ΕΡΜΗ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ κάνει ο ΚΡΙΣΤΟ ΝΙΝΟ, που αφού ψήθηκε πέρυσι στην ομάδα νέων, εφετος έχει προωθηθεί στην πρώτη ομάδα και παίρνει χρόνο συμμετοχής από τον προπονητή του.{div float:right}{/div}

Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε και τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΠΑΛΚΑ που μπορεί να τον έχουμε κοντά μας μιας και με την φανέλα του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ αγωνίζεται φέτος στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής.

Χ.Σ.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares