Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017 12:23

Τηλεοπτική Πρεμιέρα του Santorini Experience

Ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης σας ενημερώνει πως απόψε θα πραγματοποιηθεί η παγκόσμια τηλεοπτική πρεμιέρα του μεγάλου αθλητικού event «SantoriniExperience».

Οι καλύτερες στιγμές της περσινής διοργάνωσης θα προβληθούν από το FOX Sports ( FOX Networks Group Greece) το οποίο είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω #Nova στις 21.00 τοπική ώρα και στις 20.00 CET αρχικά για τις Κύπρο, Μαλτα,Τουρκία, Ισραήλ.

Αυτή τη χρονιά, το 3ο «Santorini Experience» θα πραγματοποιηθεί από 6 έως 8 Οκτωβρίου 2017 στη Σαντορίνη. Οι αθλητές που θα λάβουν μέρος θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τις αντοχές τους στην κολύμβηση ανοιχτής θαλάσσης σε έναν αγώνα 1,5 μιλίου (2,4χλμ.) από το Ηφαίστειο έως το παλιό λιμάνι των Φηρών, ενώ για τους λάτρεις του τρεξίματος το πρόγραμμα περιλαμβάνει τρεις διαφορετικές διαδρομές (5-10-15 χλμ.), που έχουν ως «φόντο» τις μοναδικές εικόνες του ηφαιστείου με θέα από την Καλντέρα καθώς και τους οικισμούς Ημεροβίγλι, Φηροστεφάνι και Οία.

Το «Santorini Experience» αποτελεί συνδιοργάνωση του Δήμου Θήρας, του Δημοτικού Αθλητικού Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Οργανισμού Σαντορίνης (Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ) και του Ομίλου της Active Media και πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (K.O.E.).

Στον παρακάτω σύνδεσμό που ακολουθεί μπορείτε να δηλώσετε άμεσα τη συμμετοχή σας: activemedia.com.gr/product/santorini-experience-2017

Το teaser video του Santorini Experience 2017: 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares